Training Virtualization Essentials

Praktijkgerichte training, inclusief examen
Cursusvorm:

Klassikaal

Opleidingsvariant:

PDF downloaden

Deskundig en persoonlijk trainingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk trainingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een trainingsadvies aan
Algemeen

Virtualisatie is een verzamelnaam van technologieën waarmee IT-services losgekoppeld worden van een fysieke hardwareomgeving. In deze training krijgt u inzicht in de toepasbaarheid van virtualisatie vanuit een technisch en organisatieperspectief. Ook krijgt u een compleet inzicht in de voor- en nadelen van het werken met gevirtualiseerde IT-services.

Voor wie

Deze training is bijzonder waardevol voor business- en IT-management, business- en IT-analisten en IT-infraspecialisten, -developers, -architecten en -consultants.

Voorkennis

Voor deelname aan deze training is kennis op het niveau van de training Cloud Essentials aanbevolen.

Aanpak van de training

Tijdens deze klassikale training krijgt u in een efficiënt en degelijk programma actuele kennis aangereikt op het gebied van virtualisatietechnologieën die u direct in de praktijk toepast. De training is afwisselend en uitdagend en wordt verzorgd door topdocenten uit de praktijk.

Studiemateriaal

Computrain gebruikt het meest actuele, geaccrediteerde Engelstalige studiemateriaal. Tevens beschikt u over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de training nodig heeft en aanvullende informatie. Daarnaast kunt u makkelijk communiceren met de overige deelnemers.

Inhoud

Inhoud

In dit actuele programma wordt ruimschoots aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

  • Introductie virtualisatie
  • Toepasbaarheid virtualisatie
  • Desktopvirtualisatie
  • Server-, netwerk-, opslag- en applicatievirtualisatie
  • Adoptie en beheer virtualisatie
  • Governance overwegingen bij virtualisatie
  • Examenvoorbereiding
  • Examen

Examen en certificaat

Na succesvol afronden van deze training ontvangt u van Computrain het deelnamecertificaat ‘Virtualization Essentials’. Deze training bereidt u uitstekend voor op het officiële examen EXIN CCC (Cloud Credential Council) Virtualization Essentials. Dit examen is bij de training inbegrepen. Het examen bestaat uit 40 vragen en de slagingsgrens is 26 goed beantwoorde vragen.

Planning

2 dagen, 9.30 uur tot 16.30 uur. Regio’s: Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Bedankt voor uw interesse voor een inschrijving in deze training. Wilt u meer weten over de startdata en locaties van deze training, dan adviseert ons Computrainteam u graag op het nummer: 030 - 234 8500. U kunt hier ook uw gegevens achterlaten zodat wij u contacteren voor verdere informatie. We zien uw inschrijving graag tegemoet!


Kosten

Totaal: € 1.274,-
Inclusief locatie- en arrangementskosten, exclusief btw.

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

Virtualization Essentials

Cursusvorm:

Klassikaal

Opleidingsvariant:

PDF downloaden
Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.