Algemeen

Algemeen

Subsidie en belastingvoordeel

Ga jij een opleiding volgen via je werk of ben je zelf een werkgever die medewerkers wil opleiden? Voor veel opleidingen van Computrain gelden aantrekkelijke subsidieregelingen. Een opleiding volgen is dus voordeliger dan je denkt. Lees hieronder meer over de verschillende financiële voordelen.

Levenlanglerenkrediet
Je kunt sinds september 2017 voor erkende HBO Bachelor- en Masteropleidingen van Computrain (in samenwerking met Hogeschool NCOI) tegen zeer gunstige voorwaarden geld lenen bij de overheid. Deze aantrekkelijke studiefinanciering voor iedereen tot 55 jaar heet het levenlanglerenkrediet. Lees hoe het werkt, wat de voorwaarden zijn en welke opleidingen in aanmerking komen voor het levenlanglerenkrediet.
 
Subsidieregeling praktijkleren
De subsidieregeling praktijkleren is een tegemoetkoming tot wel € 2.500 van de overheid in de kosten die een werkgever maakt voor de begeleiding van een leerling, deelnemer of student. Onder andere de HBO Bacheloropleiding Informatica van Computrain (in samenwerking met Hogeschool NCOI) valt onder deze subsidieregeling.

Meer weten?
Heb je vragen over het levenlanglerenkrediet, de subsidies, het belastingvoordeel of ons opleidingsaanbod? Neem dan even contact op met onze opleidingsadviseurs. Wij helpen je graag.

Ik wil advies