Computrain Digital Events

Tijdens de coronacrisis maken fysieke events noodgedwongen plaats voor een digitale variant. Maar hoe leid je een grootschalig digitaal event in goede banen? Computrain biedt de oplossing: wij hebben alle expertise in huis om de organisatie van digitale evenementen uit handen te nemen. Heb jij een online event op de planning? Dan hoef jij je op deze manier geen zorgen te maken over de organisatie ervan.

Wat kun je verwachten?

Computrain verzorgt niet alleen IT-kwaliteitsonderwijs, maar host en faciliteert ook online events. Chaotische gesprekken, haperende beelden en ruis op de achtergrond? Het is vanaf nu verleden tijd! Dankzij onze ervaring met het organiseren van grote digitale evenementen, bieden wij jou ondersteuning op maat om jouw event tot een succes te maken.

Hierbij bespreken we eerst jouw wensen en verwachtingen. Wat zijn de gewenste resultaten en welk doel heeft het digitale event? Als we dit goed in kaart hebben gebracht, bespreken we de ins en outs van het organisatieproces en hoe dit verschilt van een fysieke bijeenkomst. Wanneer je hier een helder beeld van hebt, geven we je verschillende opties en leggen we uitvoerig uit wat de implicaties van elke optie zijn en welke kansen deze bieden voor jouw event. Op basis van de opties die je kiest, doen wij vervolgens een voorstel voor de organisatie van het evenement.

Contact

Referenties

Wij hebben al diverse projecten gefaciliteerd met betrekking tot het hosten van digitale events. Bekijk de onderstaande selectie om een beeld te krijgen van onze expertise op dit gebied.

Klimaatinstituut TU Delft
Rijksuniversiteit Groningen – ABC Salt Consortium
Erasmus Universiteit Rotterdam

Welke activiteiten bieden we aan?

Onderstaand geven we een overzicht van de verschillende onderdelen die wij faciliteren op het gebied van digital events:

Faciliteren van een veilige Microsoft 365 omgeving
Adviseren over het opzetten van een digitaal evenement
Projectmanagement: Stakeholdermanagement & Planning
Training van deelnemers en moderatoren
Begeleiding & Support tijdens events
Registratie & Documentatie
Analyse van betrokkenheid & Evaluatie

Vrijblijvend contact over digital events

Wil je sparren over de organisatie van jouw digitale event? Neem contact met ons op! Business Manager Peter Oosterhuis en Programmamanager Sjon Post bespreken graag de ins en outs van digitale events met je en vertellen je alles over de verschillende mogelijkheden.

Vrijblijvend contact