Leren hoe jij wilt

Je wilt leren waar en wanneer het jou uitkomt. Op de manier die het beste bij jou past. Daarom verzorgt Computrain IT-opleidingen en -trainingen in verschillende varianten.

Klassikaal

Van en samen met anderen leer je het meest. Een klassikale training is altijd een mix van klassikale theorie, individuele praktijkopdrachten en persoonlijke begeleiding van een ervaren trainer. De verhouding theorie en praktijk is ongeveer 50-50. Je deelt kennis en ervaringen met je mededeelnemers en helpt elkaar vooruit.
 
Een klassikale training of opleiding volg je met 5 tot 16 deelnemers. De training bevat klassikale theorie en individuele oefeningen. Je krijgt altijd persoonlijke hulp en feedback van een ervaren trainer uit de praktijk. De trainers hebben niet alleen vakinhoudelijke kennis, maar ook bewezen didactische vaardigheden zodat ze jou op de best passende manier kunnen trainen. We maken steeds de koppeling tussen de theorie en jouw praktijk. Wat je vandaag leert, kun je morgen al toepassen in je werk. Door samen met vakgenoten te leren, leer je bovendien nieuwe mensen kennen én het geeft je inspiratie. Er is altijd een leslocatie bij jou in de buurt. 
 
Bekijk al onze klassikale opleidingen en trainingen.

On Demand

Wil je leren in je eigen tempo, waar, wanneer en hoe het je het beste uitkomt? Kies dan voor een training On Demand. Dit is e-learning en eventueel coaching op afstand of hulp tijdens klassikale praktijkdagen. Zo kies jij zelf je studeermomenten en leertempo.

Via On Demand combineer je flexibiliteit met persoonlijke begeleiding. Kies je voor On Demand Basic, dan leer je zelfstandig via e-learning. Hoeveel tijd jij aan elke module besteedt, bepaal je zelf op basis van wat je al weet. Heb je toch behoefte aan extra klassikale begeleiding? Kies dan voor On Demand Plus of On Demand Premium, met klassikale praktijkdagen op een locatie bij jou in de buurt. Je kunt kiezen voor 2 tot 5 dagen ondersteuning. Daar kun je al je vragen stellen aan een gecertificeerde trainer. Je verdiept je verder in het onderwerp met extra oefenopdrachten. 

Bekijk onze MOC On Demand-trainingen

Bootcamp 

Zijn medewerkers een aangesloten periode te missen op de werkplek, dan is een bootcamp een efficiënte leermethode. Bootcamp is een intensief traject van 1 of enkele weken met klassikaal leren, zelfstudie en coaching, gericht op certificering. 

Doe je een bootcamp, dan behaal je gegarandeerd je certificering(en). Voordat een bootcamp start, bereiden deelnemers zich voor met online leermiddelen en hulp van een docent. De daarop volgende klassikale bootcampdagen zijn heel intensief. De deelnemers bewegen zich constant tussen meerdere trainingsruimtes. Elke ruimte heeft zijn eigen functie zoals coaching, theorie, oefenen of ervaringen delen. Als een deelnemer klaar is met een module kan deze, in overleg met de docent, direct het examen afnemen in de examenruimte. De docent begeleidt en motiveert de groep. 
 
Bekijk al onze Bootcamp-trainingen.

Connected 

Op afstand een klassikale training volgen, gegarandeerd op de voor jou meest praktische locatie? Met Connected volg je een klassikale training via een live videostream. Je hebt rechtstreeks contact met de trainer en alle andere deelnemers, waar zij ook zijn.

Met Connected volg je een klassikale training op een locatie die voor jou het meest praktisch is. Je volgt de training op je eigen scherm via een live videostream. Je staat rechtstreeks in verbinding met de trainer en de groep. Soms zijn dat anderen die inloggen, of fysieke deelnemers in de klassikale les waarin jij meekijkt. De training is interactief en jouw reistijd blijft beperkt. We kunnen ook binnen jouw eigen organisatie een Computrain Connected-trainingsruimte opzetten. Neem contact met ons op voor meer informatie over Connected.

Begeleiding op je werkplek

Na een training wil je de geleerde kennis en vaardigheden direct gebruiken op je eigen werkplek. Hulp nodig? Laat je ondersteunen of begeleiden door onze ervaren trainers.

Het is zover, je training is afgerond. Nu moet je echt aan de slag. Professionele ondersteuning of begeleiding helpt je bij de toepassing van het geleerde op je eigen werkplek. Onze ‘floorwalkers’ zijn trainers, gespecialiseerd en zeer ervaren in de begeleiding van medewerkers op de werkplek. Deze trainers werken proactief, geven jou tips en tricks en springen in waar dat nodig is. Ze signaleren tijdig eventuele problemen en adviseren je hoe je deze kunt oplossen. Floorwalkers kunnen je bijvoorbeeld helpen als je met Microsoft Office-programma’s werkt of met andere bedrijfsapplicaties. Neem contact met ons op voor meer informatie over Begeleiding op je werkplek.

E-Connect

Volg je een training of opleiding bij Computrain, dan krijg jij exclusief toegang tot het online leerplatform e-Connect. Hierop vind je informatie die je helpt bij het leren, zoals het lesprogramma, opdrachten en video’s. 

Vlak voordat je training of opleiding bij Computrain start, krijg je een e-mail met een link naar de online leeromgeving e-Connect. Hiermee kom je automatisch op jouw persoonlijke pagina. Op e-Connect zie je wat je in elke les gaat leren en hoe je je kunt voorbereiden. Je vindt er lesdata, opdrachten, video’s, tests, tips, links en soms examentrainingen. Op e-Connect staan ook een routebeschrijving, de contactgegevens van je docent, behaalde cijfers en je kunt berichten sturen naar je mededeelnemers.

Hulp nodig?

Heb je een vraag of heb je behoefte aan een vrijblijvend studieadvies? Dan helpen we je graag vooruit. Neem gerust contact met ons op. Of laat je gegevens achter, dan hoor je snel van ons.