Algemeen

Algemeen

Marianne van Teijlingen-van Bemmelen

Docent kantoorautomatisering en Microsoft Certified Trainer
Na het afronden van de Pedagogische Academie heeft Marianne in 1984 gekozen voor een vaste werkkring in ICT en geeft al jaren PC-trainingen aan eindgebruikers. Van de eerste basiscursussen computergebruik met MS-DOS in de beginjaren tot de nieuwste Windows- en Office-versies in deze tijd. De cursussen die Marianne geeft zijn Excel, OneNote, Outlook, PowerPoint, Visio, Windows, Word in alle versies en op basis-, advanced- en expert-niveau. Zij werkt al vanaf 1990 voor Computrain en is Microsoft Certified Trainer sinds 1996. Zij heeft er plezier in om steeds weer slimme mogelijkheden en nieuwe functionaliteiten in de standaard Office-programma’s te ontdekken en dit dan weer in cursussen te verwerken.

Wim Keesenberg

Docent Grafisch, Adobe Certified Expert en Adobe Certified Instructor
Wim heeft diverse functies bekleed binnen de grafische- en multimedia industrie voordat hij bij Computrain kwam werken als productspecialist voor grafische- en webtrainingen. Tegenwoordig is hij docent op dit gebied. Wim is Adobe Certified Expert (ACE) en Adobe Certified Instructor (ACI) voor de programma’s: Adobe Photoshop Creative Cloud, Adobe Illustrator Creative Cloud, Adobe InDesign Creative Cloud en Adobe Acrobat DC Professional. Daarnaast is hij ook Microsoft Office Specialist voor Word 2013, PowerPoint 2013 en Excel 2013.

Paul Hoffman

Docent kantoorautomatisering,  Microsoft Certified Trainer en MOS Master Trainer
Paul is al bijna 20 jaar werkzaam als docent, waarvan 17 jaar binnen de IT op het gebied van (kantoor)automatisering. Hij heeft de nodige MOS certificeringen gehaald voor diverse Office applicaties en versies. Hij is Microsoft Certified Trainer en ook officieel MOS Master Trainer. Zijn expertise ligt op het gebied van Microsoft Excel. Hij geeft voornamelijk maatwerktrainingen op dit gebied.

Robert_Boonman_(1).jpgRobert Boonman

Docent Beheer
Robert heeft al ruim 15 jaar ervaring als IT-docent. Hij is gespecialiseerd op het gebied van systeembeheer. Zijn expertise ligt vooral bij Microsoft Server, Desktop, Exchange, System Center, Networking en Security. Robert is onder andere in het bezit van de certificeringen: MCSA 2012R2, MCSE: Server Infrastructure, MCSE: Private Cloud, MCSE: Messaging.