Fysieke lessen bij Computrain

Update: Vrijdag 12 november heeft het kabinet nieuwe Corona maatregelen aangekondigd. Hoewel maatregelen zijn aangescherpt mogen wij klassikale lessen blijven verzorgen op de locaties van BCN. Uiteraard hanteren we hier strikte coronamaatregelen en kan er ook nog gewoon virtueel worden getraind. Alle klassikale trainingen worden namelijk ook virtueel verzorgd, alleen blijven we je nu de keuze geven tussen virtueel trainen of trainen op locatie. Dus wil je kunnen netwerken en is interactie voor jou een must, dan kies je voor fysiek klassikaal. Wil je niet hoeven reizen en lekker in je eigen habitat een training volgen, dan kies je voor een virtuele training. Deze keuzevrijheid blijft, omdat het gegarandeerd veilig kan!

Hoe zien de klassikale lessen er nu uit?

Onze opleidingslocaties voldoen volledig aan de anderhalve meterregels van de overheid. We werken met kleine groepen, zodat iedereen ver genoeg uit elkaar zit. Daarnaast zijn er vaste looproutes op de leslocatie en zijn er voldoende desinfectiemiddelen aanwezig, zodat iedereen op een veilige manier zijn of haar les kan volgen. Het dragen van een mondkapje is op dit moment alleen verplicht wanneer er wordt verplaatst binnen de ruimtes van BCN. Om uw en onze veiligheid te garanderen worden QR codes gecontroleerd bij klassikale trainingen en gelden hier ook alle via de overheid afgegeven regels.

Bekijk het hele corona-protocol hier

Inschrijven voor Virtual Classroom en e-learning kan ook nog steeds

Naast onze fysieke klassikale lessen kun je veel opleiding ook volgen als e-learning of in de Virtual Classroom. Vanwege de positieve ervaringen van veel van onze studenten, hebben wij namelijk besloten om onze opleidingen via Virtual Classroom aan te blijven bieden. Concreet betekent dit dat je bij de meeste van onze opleidingen de keuze hebt tussen fysiek klassikaal, klassikaal in de Virtual Classroom en zelfstandig leren via e-learning.

Bekijk het totale trainingsaanbod

Bekijk onze last minute deals

Hulp nodig?

Heb je een vraag of heb je behoefte aan een vrijblijvend studieadvies? Dan helpen we je graag vooruit. Neem gerust contact met ons op. Of laat je gegevens achter, dan hoor je snel van ons.