Fysieke lessen bij Computrain

Sinds eind juni kun je weer fysieke klassikale lessen volgen bij Computrain. Dit doen we kleinschalig, om de veiligheid op ieder moment te kunnen garanderen. Bovendien bieden we voor een groot aantal opleidingen en trainingen de Virtual Classroom als extra mogelijkheid aan.

Let op: in verband met de meest recente ontwikkelingen omtrent het coronavirus, vinden onze klassikale lessen ten minste tot 17 januari 2021 virtueel plaats.

Hoe zien de klassikale lessen er nu uit?

Onze opleidingslocaties voldoen volledig aan de anderhalve meterregels van de overheid. We werken met kleine groepen, zodat iedereen ver genoeg uit elkaar zit. Daarnaast zijn er vaste looproutes op de leslocatie en zijn er voldoende desinfectiemiddelen aanwezig, zodat iedereen op een veilige manier zijn of haar les kan volgen. Het dragen van een mondkapje is op dit moment niet verplicht, maar wordt wel aangeraden.

Inschrijven voor Virtual Classroom en e-learning kan ook nog steeds

Naast onze fysieke klassikale lessen kun je veel opleiding ook volgen als e-learning of in de Virtual Classroom. Vanwege de positieve ervaringen van veel van onze studenten, hebben wij namelijk besloten om onze opleidingen via Virtual Classroom aan te blijven bieden. Concreet betekent dit dat je bij de meeste van onze opleidingen de keuze hebt tussen fysiek klassikaal, klassikaal in de Virtual Classroom en zelfstandig leren via e-learning.

Hulp nodig?

Heb je een vraag of heb je behoefte aan een vrijblijvend studieadvies? Dan helpen we je graag vooruit. Neem gerust contact met ons op. Of laat je gegevens achter, dan hoor je snel van ons.