Architectuur en Cloud trainingen en opleidingen

Wil jij alles uit cloudomgevingen leren halen? Dan kun je hier een cloudtraining bij Computrain voor volgen. De inzichten die je hierbij opdoet kun je vervolgens inzetten om op efficiënte wijze...

> Lees meer over Architectuur en Cloud trainingen

Wil jij alles uit cloudomgevingen leren halen? Dan kun je hier een cloudtraining bij Computrain voor volgen. De inzichten die je hierbij opdoet kun je vervolgens inzetten om op efficiënte wijze...

> Lees meer over Architectuur en Cloud trainingen

Wil jij alles uit cloudomgevingen leren halen? Dan kun je hier een cloudtraining bij Computrain voor volgen. De inzichten die je hierbij opdoet kun je vervolgens inzetten om op efficiënte wijze...

> Lees meer over Architectuur en Cloud trainingen

Architectuur en Cloud: 44 trainingen of opleidingen

Klassikaal (17) Dit is een leervorm waarbij je tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna je deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

MOC On Demand (14) MOC On Demand is een combinatie van officiële Microsoft (online) leermiddelen waarmee je jezelf optimaal voorbereidt op het examen. Alle materialen zijn 24/7 beschikbaar en ontwikkeld door de experts van Microsoft zelf. Met MOC On Demand leer je in jouw eigen tempo, wanneer en hoe het je het beste uitkomt.

HBO-programma (7) De HBO-programma’s bestaan uit 1 tot 4 modules en duren 3 maanden tot 1 jaar. Bij HBO-programma's van 3 of 4 modules werk je aan een eindopdracht. Met het diploma van een HBO-programma kun je versneld doorstuderen naar een Bachelorgetuigschrift bij Hogeschool NCOI.

Masterclass (3) Een Masterclass van Computrain draait altijd om een bepaald thema, bijvoorbeeld IT Governance of Cloud Computing en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Een Masterclass kan mogelijk vrijstelling opleveren in een volledige Masteropleiding van NCOI.

Professional Master (2) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op masterniveau met juist die onderwerpen uit een volledige Masteropleiding die je interessant vindt. De Professional Masters van NCOI University of Applied Sciences duren 6 tot 12 maanden. Je rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case.

Trainingen (1) Tijdens onze trainingen wordt u in een korte tijd klaargestoomd om te werken bet programma’s binnen de IT. Tijdens deze trainingen krijgt u klassikale theorie aangeboden van een trainer. Na deze klassikale theorie brengt u deze theorie in de praktijk middels opdrachten op een PC. De verhouding tussen theorie en praktijk is 50/50.

Anderen bekeken ook

1 Microsoft Azure Fundamentals (AZ-900)

€ 991,00
Klassikaal
2 dagen

2 Data Engineering on Microsoft Azure (DP-203)

€ 2.200,00
Klassikaal
4 dagen

3 TOGAF® 9 Training Course: Level 1 and 2 Combined

€ 2.695,00
Klassikaal
4 dagen

4 HBO Cloud Computing

€ 1.765,00
HBO-programma
3 maanden

5 TOGAF® 9 Training Course: Level 1 Foundation

€ 1.425,00
Klassikaal
2 dagen
Bekijk alle Architectuur en Cloud opleidingen

Wil jij alles uit cloudomgevingen leren halen? Dan kun je hier een cloudtraining bij Computrain voor volgen. De inzichten die je hierbij opdoet kun je vervolgens inzetten om op efficiënte wijze structuur aan te brengen binnen de informatievoorziening en ICT van jouw organisatie. Omdat er verschillende cloud service providers zijn, zoals Microsoft Azure en Amazon Web Services, kun je bij ons een training volgen die precies aansluit bij de cloudomgeving die jij gebruikt.

Cloud architectuur training

Tijdens een cloudtraining op het gebied van architectuur leer je hoe je bedrijfsprocessen optimaal kunt afstemmen op de beschikbare IT-voorzieningen. Dankzij een optimale afstemming tussen processen, applicaties en infrastructuur behaal je vervolgens gemakkelijk belangrijke organisatiedoelstellingen. Standaarden zoals TOGAF en ArchiMate kunnen je hierbij helpen.

Enterprise cloud architectuur: TOGAF & ArchiMate

TOGAF en Archimate zijn namelijk standaarden die gebruikt kunnen worden voor het opzetten van een passende enterprise-architectuur. Dit helpt jouw organisatie om effectiever te werken en een hogere Return On Investment (ROI) te behalen. Bij Computrain kan je je laten certificeren op het gebied van TOGAF en Archimate, door een training op level 1 of level 2 te volgen, inclusief de bijbehorende officiële examens.

Microsoft Azure cloudtraining

De meest gebruikte cloud services ter wereld vallen onder Microsoft Azure en Amazon Web Services. In ons assortiment vind je hier een aantal bijpassende trainingen voor. Wil je bijvoorbeeld leren hoe je business requirements kunt vertalen naar Microsoft Azure cloud-oplossingen? Dan kan je hier de training Microsoft Azure Architect Technologies voor volgen. Ben je daarnaast benieuwd hoe je Microsoft Azure optimaal inricht op het gebied van identity, security en governance? Dan is de officiële Microsoft training Microsoft Azure Architect Design (AZ-301) hier uitermate geschikt voor.

Amazon Web Services cloudtraining

Maar ook voor wie met de cloud-oplossingen van Amazon werkt, hebben wij een aantal interessante bijpassende trainingen. Zo kun je de basisconcepten leren tijdens de training AWS Technical Essentials en kun je ook dieper ingaan op onderwerpen als architectuur en security. De trainingen zijn stuk voor stuk gebaseerd op de dagelijkse praktijk, zodat je jouw kennis en vaardigheden direct kunt toepassen op je werk.

Kies gemakkelijk voor een cloud-training die bij jou past

Wij hebben gegarandeerd een training die bij jou en jouw leerdoelen aansluit. Heb je bovendien geen tijd om een klassikale cloud-training te volgen, dan hebben we vaak ook een online lesvariant beschikbaar. Heb je hulp nodig bij het uitkiezen van een geschikte training? Dan kan je ons altijd even bellen op het nummer 030 - 2 348 500. Wij denken graag met je mee.