Optimaal procesmanagement met een ITIL® training

Met een ITIL® V3 training leert u best practices en praktische concepten voor de inrichting van beheerprocessen binnen uw ICT-organisatie. Door gebruik van praktijkoplossingen tijdens de implementatie ziet u een verbetering in dienstverlening, klanttevredenheid, standaardisering, en begeleiding én verhoging van de productiviteit binnen uw organisatie.

Met een ITIL certificering toont u aan qua kennis en ervaring voldoende gekwalificeerd te zijn.

Processen verbeteren met een ITIL® Lifecycle training

In de klassikale praktijkgerichte Lifecycle trainingen richt u zich op de ontwikkeling en verbetering van services en service-oplossingen in uw organisatie. Hierbij biedt ITIL een Intermediate level, waarbij iedere module een specifiek onderwerp aanhaalt. Een certificering op Foundation-niveau vormt het startpunt voor iedere module.

Als ITIL ® Licensed Affiliate biedt Computrain de volgende V3 Lifecycle trainingen en examens aan: Service StrategyService DesignService TransitionService OperationContinual Service Improvement.

ITIL® Capability-modules voor procesbeheer

In de modulaire Capablitity trainingen leert u ITIL-processen op te zetten en te beheren, bijvoorbeeld in de rol van Incident of Problem Manager. Kies voor de volgende Capability trainingen en examens op Intermediate level: Service Offerings and Agreements (SO&A), Release, Control and Validation (RC&V), Operational Support and Analysis (OS&A) en Planning, Protection and Optimization (PP&O).

HBO ITIL: Problem, Service en Change Management

Computrain heeft op het vlak van procesmanagement een uitgebreid aanbod hbo-programma’s voor aankomend IT (operations)managers, CIO’s, servicelevelmanagers, procesmanagers en IT-consultants. Hierin wordt u opgeleid tot Capability of Lifecycle Expert.

In de hbo-programma’s behaalt u in een aantal maanden meerdere ITIL-certificaten en een diploma, die u in kunt zetten als vrijstelling binnen diverse NVAO-geaccrediteerde hbo Bachelor-opleidingen van NCOI Opleidingsgroep.

Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren