Digitale Marketing

Als digital marketeer laat je marketing, technologie en data samenkomen om jouw online marketinginspanningen te verbeteren. Bij Computrain is er een uitgebreid...

Lees meer..

Als digital marketeer laat je marketing, technologie en data samenkomen om jouw online marketinginspanningen te verbeteren. Bij Computrain is er een uitgebreid aanbod van trainingen waarmee je jouw kennis van digitale marketing naar een hoger niveau...

Lees meer..

Als digital marketeer laat je marketing, technologie en data samenkomen om jouw online marketinginspanningen te verbeteren. Bij Computrain is er een uitgebreid aanbod van trainingen waarmee je jouw kennis van digitale marketing naar een hoger niveau...

Lees meer..

Digitale Marketing: 15 trainingen of opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Studievorm/ leslocatie
Duur
Filters

Masterclass (2)

Trainingen (12)

Vakopleiding (1)

Als digital marketeer laat je marketing, technologie en data samenkomen om jouw online marketinginspanningen te verbeteren. Bij Computrain is er een uitgebreid aanbod van trainingen waarmee je jouw kennis van digitale marketing naar een hoger niveau tilt. 

Ben jij digital marketeer? Boost je carrière via een training 

Digital marketing is een vakgebied waarin ontwikkelingen zich in een snel tempo opvolgen. Het is van groot belang om als digital marketeer op de hoogte te blijven en jezelf te blijven ontwikkelen. Het volgen van een digitale marketing opleiding of training kan leiden tot nieuwe kennis, vaardigheden en inzichten waardoor je een echte aanwinst bent voor een organisatie. Wil jij jouw carrière een impuls geven? Of wil je ontdekken hoe nieuwe toepassingen je kunnen helpen jouw marketingdoelstellingen te behalen? Computrain biedt een breed aanbod trainingen voor iedereen die zich met digital marketing bezig houdt. 

Praktijkgerichte trainingen voor iedere professional 

Ben jij een starter of ervaren marketing-professional? Over welk aspect van digital marketing je ook meer wilt leren. Computrain heeft een passende training voor jou.  
  • Marketing 
Beïnvloed de groei van je bedrijf via Growth Hacking. Ontdek hoe je je merk positioneert met behulp van de metaverse in de Masterclass Marketing in de Metaverse. Ga voor effectief adverteren via Google Ads Advanced. Of doe inzicht op over alles wat zich op je website afspeelt via Google Analytics 4. Haal meer uit jouw websiteverkeer met Conversieoptimalisatie (CRO) of kom erachter hoe je Marketing Automation kunt inzetten voor conversieverhoging.  
  • Technologie 
Volg AI Essentials om de basis van AI te leren. Of kies Artificial Intelligence (AI) voor Marketeers om te leren hoe je AI-technologie kunt linken aan de verschillende disciplines in marketing. 
  • Data 
Maak kennis met de belangrijkste elementen van data via Data Awareness. Data Driven Business Foundation leert je hoe je data kunt verzamelen en toepassen om meer omzet te genereren. Of kom erachter hoe je uit een grote hoeveelheid data de noodzakelijk informatie haalt via Business Intelligence.  

Gratis persoonlijk opleidingsadvies 

Wil je weten welke training bij jou past? Ontvang gratis opleidingsadvies door contact op te nemen met een van onze opleidingsadviseurs. Wij beantwoorden je vragen en helpen je bij het maken van een passende keuze. Bel een opleidingsadviseur via telefoonnummer 030 – 2 348 500 of vul ons contactformulier in.  

Incompany digital marketing training 

Op zoek naar een training digitale marketing voor het hele bedrijf? Wij verzorgen ook trainingen op locatie. Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact met ons op.