Hoe de Vrije Universiteit ervoor zorgt dat de organisatie en haar medewerkers flexibel vooruitgaan in de IT

Bij wat voor bedrijf je ook werkt, je krijgt altijd te maken met veranderingen. Veel werkzaamheden worden gedigitaliseerd. En daar horen nieuwe vaardigheden en carrièremogelijkheden bij. Computrain helpt de meest uiteenlopende organisaties om hun IT-gerelateerde doelstellingen te behalen. Medewerkers doen zo de skills op waarmee ze klaar zijn voor nieuwe werkwijzen, systemen en uitdagingen. Zo ook de medewerkers van de Vrije Universiteit Amsterdam (VU), die altijd verschillende Computrain-trainingen naar keuze kunnen volgen.

Van PRINCE2 Foundation tot ITIL en BISL. En van Microsoft Azure tot Scrum product owner en Excel. Computrain-trainingen worden binnen VU niet alleen gevolgd door de die hard IT’ers, maar ook medewerkers die steeds meer met digitalisering te maken krijgen. Zo vertelt HR-manager Yvon in deze video hoe zij ervoor zorgt dat ze up-to-date te blijft van de veranderingen. Zij heeft recent nog een ITIL-training gevolgd, omdat ze graag een helder beeld wilde krijgen van een IT-organisatie.

Gedurende het hele jaar flexibel trainingen volgen 

Van kennis opfrissen en digitale skills ontwikkelen tot omscholen voor een uitdaging in een ander vak: medewerkers van de VU volgen al 9 jaar trainingen van Computrain. Celine van Gool, accountmanager bij Computrain vertelt: ’’VU en Computrain weten elkaar al jaren goed te vinden. Wij bedienen klanten op een manier die bij hen past. Voor de ene klant stippelen we een gehele roadmap uit. De ander gaat liever voor losse trainingen op basis van de behoefte op dat moment. VU kiest voor de laatste optie. Ze zoeken ons gedurende het hele jaar regelmatig op voor advies over trainingen die hen verder brengen. Wij zorgen ervoor dat ze de benodigde kennis zo snel mogelijk, met de juiste training, in huis kunnen halen.’’ 

Een bonus bovenop het opleidingsbudget 

Wat als je er zeker van wilt zijn dat je medewerkers zich blijven ontwikkelen, maar je geen vooraf opgesteld plan wilt? VU heeft gekozen voor onze Vooruit met voordeel-kaart. Zo kunnen zij altijd vooruit in de IT, zonder vooraf te bepalen welke trainingen de medewerkers moeten volgen. Zij kunnen zich namelijk het hele jaar door flexibel bij- of omscholen. Zo kan VU alles uit de IT-organisatie halen en kan elk individu zich ongeremd ontwikkelen. Naast dat de voordeelkaart flexibiliteit biedt, heeft het natuurlijk ook een groot financieel voordeel. Je krijgt namelijk een bonus bovenop je opleidingsbudget. Hoe hoog die bonus is? Dat hangt af van het budget op de Vooruit met Voordeel-kaart. Hoe hoger de aanschafwaarde van de kaart, hoe hoger je bonus. Deze bonus kan oplopen tot wel 35%!  

Ben jij klaar om nieuwe IT-kennis en skills op te doen? 

Bekijk dan snel ons trainingsaanbod! Alle ins en outs over de voordeelkaart vind je bovendien hier. En wil je sparren over trainingen die bij jouw individuele of organisatiedoelen past? Dan denken we ook graag met je mee! Bel hiervoor naar 030 – 2 348 500, whatsapp naar 06 – 10 16 32 89 of mail naar info@computrain.nl.

Wellicht ook interessant