Algemeen

Algemeen

Tot 35% bonus op je opleidingsbudget met de Vooruit met Voordeel-kaart!

Voorop blijven lopen met je bedrijf? Dan moeten jij en je medewerkers continu meegroeien met de technologische vernieuwingen. Met de Vooruit met Voordeel-kaart van Computrain koop je voordelig en makkelijk trainingen voor je medewerkers. Jouw voordeel kan oplopen tot maar liefst 35% extra opleidingstegoed.

Voordelig trainingen inkopen

Opleiden is een investering die zichzelf vaak dubbel terugbetaalt. Goed opgeleide medewerkers doen hun werk beter, zijn gemotiveerder, loyaler en flexibel inzetbaar. Wil jij voordelig vooruit met IT? Je haalt nóg meer uit je opleidingsinvestering met de Vooruit met Voordeel-kaart van Computrain. Wij vullen namelijk jouw opleidingsbudget aan.

Wat is de Vooruit met Voordeel-kaart?

Met de Computrain Vooruit met Voordeel-kaart kunnen jouw medewerkers flexibel en voordelig IT-trainingen volgen. Je hoeft niet vooraf vast te leggen welke medewerker, wanneer welke training gaat volgen. Dat kun je gedurende 1 jaar zelf bepalen. Eén kaart is geldig voor al je medewerkers, voor trainingen naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 750 trainingen en opleidingen.

Tot 35% bonus op je opleidingsbudget

Het budget op je Vooruit met Voordeel-kaart bepaalt jouw extra opleidingstegoed. Hoe hoger de aanschafwaarde van de kaart, hoe hoger je bonus en hoe meer opleidingsbudget je kunt besteden. Je krijgt maar 1 keer een factuur. Als werkgever heb je inzicht in het actuele saldo op je Vooruit met Voordeel-kaart.

Download brochure           

De voordelen van de Vooruit met Voordeel-kaart

✔️ 1 jaar lang tot 35% extra opleidingsbudget
✔️ Keuze uit ruim 750 trainingen en opleidingen
✔️ Kies de startdatum die bij jouw medewerkers past
✔️ 1 kortingskaart voor al je medewerkers
✔️ Eenvoudige administratie: slechts 1 factuur bij aanschaf
✔️ Inzicht in je actuele tegoed

Kies jouw voordeel

Hoe hoger de aanschafwaarde van je Vooruit met Voordeel-kaart, hoe groter de bonus bovenop je tegoed. Dat betekent dat je nóg meer opleidingsbudget kunt besteden.

Aanschafwaarde Vooruit met Voordeel-kaart Bonus Te besteden aan trainingen
€ 25.000 15% € 28.750
€ 50.000 25% € 62.500
€ 75.000 30% € 97.500
€ 100.000 35% € 135.000

Heb je interesse in of vragen over de Vooruit met Voordeel-kaart? Neem voor meer informatie en advies contact met ons op.

Download brochure                           Advies nodig?

Voorwaarden van de Vooruit met Voordeel-kaart

  • De Computrain Vooruit met Voordeel-kaart geldt voor de trainingen en opleidingen op de website van Computrain. Met uitzondering van de MBO-, HBO- en Masteropleidingen.
  • De Computrain Vooruit met Voordeel-kaart moet binnen 1 jaar na de uitgiftedatum verbruikt zijn. Daarna vervalt de restwaarde van de Computrain Vooruit met Voordeel-kaart.
  • Computrain verleent geen restitutie op betaalde bedragen.
  • De Computrain Vooruit met Voordeel-kaart geldt niet in combinatie met andere kortingsregelingen of -overeenkomsten.
  • De algemene voorwaarden van Computrain zijn van toepassing.