Training VMware vSphere: Optimize and Scale

Cursusvorm:

Klassikaal

Opleidingsvariant:

PDF downloaden

Deskundig en persoonlijk trainingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk trainingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een trainingsadvies aan
Algemeen

In deze training, speciaal ontworpen voor ervaren VMware vSphere®-gebruikers, leert u de vaardigheden die benodigd zijn voor het configureren en onderhouden van een highly available en scalable virtuele infrastructuur. Tijdens de training oefent u het configureren en optimaliseren van de vSphere features en discussieert u over wanneer en waar deze features het meeste effect hebben.

Voor wie

Deze training is specifiek ontwikkeld voor ervaren system administrators, system engineers en system integrators.

Voorkennis

Voor het succesvol deelnemen aan deze training dient u een van de volgende trainingen te hebben gevolgd:

 • VMware vSphere: Install, Configure, Manage
 • VMware vSphere: Fast Track of vergelijkbare kennis en ervaring met ESXi en vCenter Server

Aanpak van de training

Tijdens deze klassikale training, waarin theorie en praktijk aan de hand van hands-on labs elkaar afwisselen, maakt u kennis met de diepgaande mogelijkheden van vSphere en hoe u de geavanceerde features hiervoor kunt inzetten.

Studiemateriaal

Computrain gebruikt het meest actuele, officiƫle VMware-studiemateriaal, dat perfect aansluit bij de eisen van deze training. De training wordt gegeven in het Nederlands met Engelstalig studiemateriaal. Tijdens de training staat een trainingsinfrastructuur tot uw beschikking met enterprise-level serverhardware gekoppeld aan een Fibre Channel SAN/iSCSI Storage SAN/NFS.

Inhoud

Inhoud

Deze uitgebreide training bestaat uit de volgende hoofdthema’s:

 • Course Introduction
 • Network Scalability
 • Storage Scalability
 • Host and Management Scalability
 • CPU Optimization
 • Memory Optimization
 • Storage Optimization
 • Network Optimization
 • Analyzing vSphere
 • vCenter Server Availability and Performance
 • vSphere Security

Examen en certificaat

Deze training is onderdeel van het examen VMware Certified Implementation Expert (VCIX6-DCV). De status VCP6-DCV is een vereiste om op te kunnen gaan voor het examen VCIX6-DCV.
Tevens kunt u deze training gebruiken als geautoriseerde training voor het examen VMware Certified Professional 6 - Data Center Virtualization.

Planning

Bedankt voor uw interesse voor een inschrijving in deze training. Wilt u meer weten over de startdata en locaties van deze training, dan adviseert ons Computrainteam u graag op het nummer: 030 - 234 8500. U kunt hier ook uw gegevens achterlaten zodat wij u contacteren voor verdere informatie. We zien uw inschrijving graag tegemoet!


Kosten

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

VMware vSphere: Optimize and Scale

Cursusvorm:

Klassikaal

Opleidingsvariant:

PDF downloaden

Advies nodig?

Vraag nu gratis UPDATE aan

Ik wil UPDATE aanvragen
Terug naar boven

Onze website maakt gebruik van cookies.