Microsoft Infrastructuur

Wil jij ontdekken hoe je de Microsoft (Azure) Infrastructuur zo efficiënt mogelijk in kunt zetten? Dan is een training binnen het domein Apps and Infrastructure voor jou weggelegd. Leer bijvoorbeeld...

Lees meer..

Wil jij ontdekken hoe je de Microsoft (Azure) Infrastructuur zo efficiënt mogelijk in kunt zetten? Dan is een training binnen het domein Apps and Infrastructure voor jou weggelegd. Leer bijvoorbeeld...

Lees meer..

Wil jij ontdekken hoe je de Microsoft (Azure) Infrastructuur zo efficiënt mogelijk in kunt zetten? Dan is een training binnen het domein Apps and Infrastructure voor jou weggelegd. Leer bijvoorbeeld...

Lees meer..

Microsoft Infrastructuur: 41 trainingen of opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Studievorm/ leslocatie
Duur
Filters

Klassikaal (15)

MOC On Demand (12)

Trainingen (11)

(2)

Wil jij ontdekken hoe je de Microsoft (Azure) Infrastructuur zo efficiënt mogelijk in kunt zetten? Dan is een training binnen het domein Apps and Infrastructure voor jou weggelegd. Leer bijvoorbeeld hoe je Microsoft Azure inricht en beheert en hoe je applicaties voor het platform kunt ontwikkelen. Tijdens de verschillende trainingen verdiep je je in de materie, waarna je je kunt laten certificeren en de opgedane kennis en inzichten meteen kunt toepassen in de praktijk.

Til jouw applicaties naar een hoger niveau met Microsoft Azure

Microsoft Azure is hét cloud computing-platform van Microsoft. Dankzij de bijbehorende infrastructuur zijn de bouw, ontwikkeling en het beheer van al jouw applicaties voortaan future-proof geregeld en kun je de applicaties op ieder moment moeiteloos inzetten om jouw bedrijf nog verder te laten groeien.

Wil je leren hoe je Azure beheert en beveiligt of hoe je DevOps toepast binnen Azure? Dan hebben we hier officiële Microsoft-trainingen voor beschikbaar, inclusief examen.

Microsoft Azure Administrator (AZ-103)

Subscriptions, storage en virtual machines zijn een belangrijk onderdeel van het Microsoft Azure-platform. Wanneer je je wilt laten certificeren als Azure Administrator Associate, is het daarom van vitaal belang dat je deze principes onder de knie krijgt. Bij Computrain kun je zelf bepalen of je dit klassikaal wilt leren of binnen de officiële online leeromgeving van Microsoft (On Demand).

Bekijk de klassikale training Microsoft Azure Administrator (AZ-103)

Developing Solutions for Microsoft Azure (AZ-203)

Wil jij aantonen dat je succesvol apps en services voor Azure kunt ontwikkelen? Dan kun je je laten certificeren als Azure Developer Associate. Tijdens de bijbehorende training leren wij je hoe je containers en virtual machines inzet, welke vormen van storage er beschikbaar zijn en hoe je het geheel troubleshoot, optimaliseert en beveiligt. Uiteraard is het officiële Microsoft-examen bij de kosten inbegrepen.

Bekijk Developing Solutions for Microsoft Azure (AZ-203)

Azure Expert-trainingen

Wil je nóg meer met Azure kunnen, dan bieden we ook een aantal trainingen op expertniveau aan. Met behulp van deze trainingen kun je je laten certificeren als Azure DevOps Engineer Expert of Azure Solutions Architect Expert. Na afloop van deze certificeringstrajecten weet je precies hoe je op Azure gebaseerde oplossingen kunt ontwerpen, bouwen en implementeren en kun je aantonen dat je alles weet van de moderne Microsoft Infrastructuur.

Klassikaal versus on demand

Tijdens een klassikale training word je binnen een aantal dagen klaargestoomd om aan de slag te gaan met de Microsoft Infrastructuur. Onze trainers zijn door Microsoft gecertificeerd, zodat ze je optimaal kunnen begeleiden en al jouw vragen kunnen beantwoorden. Heb je geen tijd voor het bijwonen van klassikale trainingsdagen? Dan bieden we de meeste trainingen ook on demand aan, als e-learning. Je krijgt dan 3 maanden toegang tot de online leeromgeving en kunt zelf bepalen wanneer je met de training aan de slag gaat.

Aan de slag met een training die perfect bij jouw functie past

Binnen de IT raak je nooit uitgeleerd. Computrain zorgt er daarom voor dat jij gemakkelijk up-to-date blijft met behulp van praktijkgerichte IT-trainingen. Zo zijn alle Microsoft-certificeringen sinds kort bijvoorbeeld functiegericht in plaats van productgericht, zodat ze nog beter aansluiten bij de dagelijkse praktijk. Benieuwd welke training het best bij jouw profiel past? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op.