Amazon Web Services (AWS) Training

Amazon Web Services (AWS) is een van de grootste en meest uitgebreide cloudplatformen ter wereld. Zowel start-ups als vele multinationals maken er inmiddels gebruik van. Wil je sneller en flexibeler...

Lees meer...

Amazon Web Services (AWS) is een van de grootste en meest uitgebreide cloudplatformen ter wereld. Zowel start-ups als vele multinationals maken er inmiddels gebruik van. Wil je sneller en flexibeler...

Lees meer...

Amazon Web Services (AWS) is een van de grootste en meest uitgebreide cloudplatformen ter wereld. Zowel start-ups als vele multinationals maken er inmiddels gebruik van. Wil je sneller en flexibeler...

Lees meer...

Amazon Web Services: 3 trainingen of opleidingen

Alle filters
Niveau
Duur
Filters

Klassikaal (1)

Trainingen (2)

Amazon Web Services (AWS) is een van de grootste en meest uitgebreide cloudplatformen ter wereld. Zowel start-ups als vele multinationals maken er inmiddels gebruik van. Wil je sneller en flexibeler kunnen opereren met minder kosten? Dan helpt Amazon Web Services je daarbij met een grote variatie aan veilige cloudservices. Ga bijvoorbeeld gemakkelijk aan de slag met web- en mobiele applicaties, data processing en storage op AWS, zonder grote investering vooraf. Tijdens een AWS-training van Computrain ontwikkel je de kennis en vaardigheden die nodig zijn om systemen te kunnen ontwerpen met behulp van AWS-services.

Benut elastische cloudcapaciteit

Cloudcapaciteit en storage is flexibel binnen AWS en kan zonder verplichtingen op elk moment aangepast worden. Zo kun je nieuwe projecten bijvoorbeeld tegen lage kosten opstarten en later weer stopzetten. Je kunt AWS voor een veelvoud aan diensten inzetten, zoals data warehouses, commerciële applicaties en Internet of Things. Dit zijn diensten die bovendien security-proof zijn ingericht. Hieronder kun je alles lezen over de meest belangrijke AWS-services en onze bijbehorende trainingen.

Leer de basis tijdens de training AWS Technical Essentials

Tijdens de training AWS Technical Essentials maak je kennis met de diverse cloudoplossingen van Amazon Web Services. Na deze training weet je bijvoorbeeld precies wat de belangrijkste termen binnen AWS inhouden, hoe je de AWS Management Console gebruikt en wat de verschillende kenmerken van de Deployment en Managementopties zijn. Doordat deze training perfect aansluit bij de dagelijkse praktijk, kun je de opgedane kennis meteen toepassen binnen je werk.

Bekijk de training AWS Technical Essentials

Training Developing on AWS

Wil je applicaties leren ontwikkelen voor het AWS-platform? Tijdens de training Developing on AWS leer je onder andere hoe je developer credentials voor Java, C#/.NET, Python en JavaScript instelt, hoe je de AWS SDK gebruikt om oplossingen te ontwikkelen voor Amazon Web Services en hoe je applicaties uitrolt met behulp van AWS Elastic Beanstalk en AWS CloudFormation.

Bekijk de training Developing on AWS

Training Security Engineering on AWS

De veiligheid van jouw data en systemen in de cloud verbeteren? Tijdens deze AWS-training leer je alles over de best practices die je hiervoor in kunt zetten. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je security-incidentmanagement in de AWS-cloud uitvoert, hoe je AWS-services kunt inzetten voor het autoriseren, monitoren en beheren van security en hoe je access management in de AWS-cloud beheert.

Bekijk de training Security Engineering on AWS

Training Big Data on AWS

Ben jij een data-analist of implementeer en ontwerp je data-oplossingen? Dan kun je de bijbehorende AWS-diensten zoals Amazon Elastic, MapReduce, Amazon Redshift en Amazon Kinesis leren kennen tijdens de training Big Data on AWS. Tijdens deze training leren we je hoe je deze services toepast binnen big-dataomgevingen en hoe je bijvoorbeeld big data workflows maakt met behulp van AWS Data Pipeline.

Bekijk de training Big Data on AWS

Altijd een AWS-training die bij jou past

Welke AWS-diensten je ook gebruikt, wij hebben altijd een praktijkgerichte training in ons aanbod die hier perfect op aansluit. Al onze AWS-trainingen sluiten naadloos aan op de diverse AWS-certificeringsexamens en helpen jou op weg om je te laten certificeren op het gebied van Amazon Web Services. Heb je vragen of wil je graag advies over een passende training? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.