CompTIA trainingen en cursussen

De Computing Technology Industry Association (afgekort CompTIA) is wereldwijd een van de meest bekende organisaties op het gebied van IT-certificeringen. De certificeringen van CompTIA zijn...

Lees meer...

De Computing Technology Industry Association (afgekort CompTIA) is wereldwijd een van de meest bekende organisaties op het gebied van IT-certificeringen. De certificeringen van CompTIA zijn...

Lees meer...

De Computing Technology Industry Association (afgekort CompTIA) is wereldwijd een van de meest bekende organisaties op het gebied van IT-certificeringen. De certificeringen van CompTIA zijn...

Lees meer...

CompTIA: 8 trainingen of opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Studievorm/ leslocatie
Duur
Filters

Klassikaal (3)

On Demand (3)

Trainingen (2)

De Computing Technology Industry Association (afgekort CompTIA) is wereldwijd een van de meest bekende organisaties op het gebied van IT-certificeringen. De certificeringen van CompTIA zijn leveranciersonafhankelijk en zijn er binnen verschillende deelgebieden van IT zoals IT-beveiliging, netwerkbeheer en serverbeheer. Wil jij binnenkort een CompTIA certificaat halen? Dan kan je bij Computrain een training volgen die perfect op het officiële examen is afgestemd.

CompTIA trainingen bij Computrain

Wij zijn CompTIA Authorized Partner, wat betekent dat onze trainingen voldoen aan de eisen die CompTIA hier aan stelt. Onze trainers zijn bijvoorbeeld CTT+ gecertificeerd en al het studiemateriaal is door CompTIA goedgekeurd. De trainingen hebben allemaal een bepaalde certificering als onderwerp, zoals A+, Security+ of Network+. Heb je een bepaalde training gevolgd, dan weet je daarna zeker dat je optimaal bent voorbereid op het officiële CompTIA examen dat bij die certificering hoort. Doordat je je apart inschrijft voor dit examen, kun je helemaal zelf bepalen waar en wanneer je het examen aflegt.

CompTIA A+ training als startpunt van jouw IT carrière

De certificering CompTIA A+ is de meest bekende uit het aanbod van CompTIA en vormt hét begin voor een loopbaan in IT. Onze bijbehorende training behandelt het onderhoud en oplossen van storingen van pc's, mobile devices, laptops, besturingssystemen en printers en is geschikt voor junior beheerders en helpdeskmedewerkers. In deze training wordt ook ruim aandacht besteed aan Security (oplossen problemen) en Cloud (basis begrippen). De training CompTIA A+ bereidt je voor op de twee officiële examens.

CompTIA Network+ training voor toekomstig netwerkbeheerders

De certificering CompTIA Network+ is in het leven geroepen voor toekomstig netwerkbeheerders en systeembeheerders. Onze bijbehorende training is een volwaardige TCP/IP training, waarbij DNS, DHCP, adressering, routering en subnetting worden behandeld. De benodigde voorkennis voor deze training bestaat uit basiskennis van de werking van pc's en besturingssystemen, bijvoorbeeld op het certificeringsniveau CompTIA A+.

CompTIA Security+ training over IT-beveiliging

Met behulp van de certificering CompTIA Security+ kun je aantonen dat je over kennis en vaardigheden op het gebied van IT-beveiliging beschikt. Onze bijbehorende training garandeert niet alleen kennis van beveiligingsaspecten, tools en procedures om te kunnen reageren op beveiligingsincidenten, maar ook dat je kunt anticiperen op veiligheidsrisico's en hiervoor beschermingsmaatregelen kunt nemen. Je leert bijvoorbeeld hoe je computernetwerken en -systemen kunt testen, monitoren en beveiligen, waaronder beveiligingsaspecten als Public Key Infrastructure (PKI), Wi-Fi Protected Access (WPA), remote access security en hashing algoritmen. Benodigde voorkennis: minimaal CompTIA A+ en Network+.

Een CompTIA training die bij je past

CompTIA heeft verschillende certificeringen beschikbaar die jou als IT’er kunnen helpen om jouw IT-kennis en -vaardigheden officieel vast te laten leggen. Welke certificering jou op dit moment de meeste waarde kan bieden, is afhankelijk van jouw rol en ervaring. Heb je hulp nodig bij het maken van je keuze? Dan kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We helpen je graag persoonlijk verder.