Microsoft Modern Workplace

Haal het beste uit je medewerkers met een modern workplace

Met Office Modern Workplace kunnen medewerkers het beste uit zichzelf halen. Ze kunnen werken...

Lees meer..

Haal het beste uit je medewerkers met een modern workplace

Met Office Modern Workplace kunnen medewerkers het beste uit zichzelf halen. Ze kunnen werken waar en wanneer ze maar willen. Ook kunnen ze flexibel zijn in de keuze van apparaten en apps waarmee ze werken. Het gaat er daarbij niet om dat ze harder werken, maar dat ze slimmer en efficiënter werken. De cloud is een belangrijke component van...

Lees meer..

Haal het beste uit je medewerkers met een modern workplace

Met Office Modern Workplace kunnen medewerkers het beste uit zichzelf halen. Ze kunnen werken waar en wanneer ze maar willen. Ook kunnen ze flexibel zijn in de keuze van apparaten en apps waarmee ze werken. Het gaat er daarbij niet om dat ze harder werken, maar dat ze slimmer en efficiënter werken. De cloud is een belangrijke component van de modern workplace. Dat zorgt voor een flink aantal uitdagingen op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. Als medewerkers met mobiele apparaten toegang krijgen tot het netwerk en de daarop aanwezige...

Lees meer..

Microsoft Modern Workplace: 12 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Variant
Toon alle vakgebieden
Locaties
Toon alle locaties

Klassikaal (2) Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

MOC On Demand (10) MOC On Demand is een combinatie van officiële Microsoft (online) leermiddelen waarmee u zich optimaal voorbereidt op het examen. Alle materialen zijn 24/7 beschikbaar en ontwikkeld door de experts van Microsoft zelf. Met MOC On Demand leert u in uw eigen tempo, wanneer en hoe het u het beste uitkomt.

Haal het beste uit je medewerkers met een modern workplace

Met Office Modern Workplace kunnen medewerkers het beste uit zichzelf halen. Ze kunnen werken waar en wanneer ze maar willen. Ook kunnen ze flexibel zijn in de keuze van apparaten en apps waarmee ze werken. Het gaat er daarbij niet om dat ze harder werken, maar dat ze slimmer en efficiënter werken. De cloud is een belangrijke component van de modern workplace. Dat zorgt voor een flink aantal uitdagingen op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. Als medewerkers met mobiele apparaten toegang krijgen tot het netwerk en de daarop aanwezige bedrijfsgegevens, moet die bedrijfsinformatie altijd worden gecontroleerd en beveiligd.

Een modern workplace is altijd:

  • Verbonden
  • Toegankelijk
  • Duurzaam
  • Stabiel
  • Veilig

Met een modern workplace blijf je relevant in een dynamische en competitieve markt.