Red Hat trainingen en cursussen

Red Hat training volgen en certificering behalen bij Computrain

Computrain is Red Hat Certified Training Partner en heeft een compleet aanbod aan Red Hat Enterprise Linux cursussen. Bereid u voor op uw certificering met een training bij Computrain....

> Lees meer over Red Hat trainingen

Red Hat training volgen en certificering behalen bij Computrain

Computrain is Red Hat Certified Training Partner en heeft een compleet aanbod aan Red Hat Enterprise Linux cursussen. Bereid u voor op uw certificering met een training bij Computrain....

> Lees meer over Red Hat trainingen

Red Hat training volgen en certificering behalen bij Computrain

Computrain is Red Hat Certified Training Partner en heeft een compleet aanbod aan Red Hat Enterprise Linux cursussen. Bereid u voor op uw certificering met een training bij Computrain....

> Lees meer over Red Hat trainingen

Red Hat: 20 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Variant
Toon alle vakgebieden
Duur
Toon alle opties

Klassikaal (20) Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

Red Hat training volgen en certificering behalen bij Computrain

Computrain is Red Hat Certified Training Partner en heeft een compleet aanbod aan Red Hat Enterprise Linux cursussen. Bereid u voor op uw certificering met een training bij Computrain.

Red Hat-training volgen en direct uw certificering behalen

Een Red Hat-training volgen? Dat kunt u doen bij Computrain. Computrain is de grootste, praktijkgerichte Red Hat Certified Training Partner en heeft een compleet aanbod Red Hat-trainingen waaronder Red Hat Enterprise Linux (RHEL), Red Hat OpenStack (onderdeel Cloud-portfolio) en Red Hat JBoss. Met een training van Computrain bereidt u zich uitstekend voor op de Red Hat-certificering RHCSA, RHCE of RHCA. 

De meest gekozen trainingen van dit moment zijn de trainingen in het RHEL-portfolio:

De genoemde trainingen zijn onderdeel van de RHCSA-en RHCE certificeringen; dit is hieronder schematisch weergegeven.

Certification - RHCSA & RHCE Enterprise Linux

Het schema laat zien dat een training kan worden gecombineerd met een examen; dit is een zogenaamde Bundel, waarmee u in één stap uw certificering kunt behalen.

Red Hat: Samenwerking met klanten, partners en communities

Red Hat is open source software: bij de ontwikkeling van de software staat samenwerking met klanten, partners en communities centraal. Red Hat levert naast de bekende RHEL onder andere de volgende producten:

Red Hat: Behaal bij Computrain uw RHCSA-, RHCE- en RHCA-certificering

Met een Red Hat Certified System Administrator-certificering legt u een stevige basis om als Red Hat Enterprise Linux-beheerder succesvol te zijn. De RHCSA is de eerste stap naar de RHCE-certificering. U kunt na de RHCSA ook kiezen voor een verdere certificering in OpenStack. Wilt u zich nog verder verdiepen, dan gaat u op voor een van de vijf RCSA-certifceringen. De RHCSA, RHCE en RHCA-certificeringspaden ziet u in het onderstaande schema.

Certification Red Hat

RHEL: Trainingen voor Windows-netwerkbeheerders én ervaren Linux-/Unix-systeembeheerders

IT-professionals moeten in de huidige IT-infrastructuur steeds vaker verschillende platformen beheren om de complexe datacenters soepel en stabiel te laten draaien. Daarom biedt Computrain trainingstrajecten aan voor zowel Windows-netwerkbeheerders die Linux-vaardigheden moeten opdoen als de meer ervaren Linux-/Unix-systeembeheerders of –operators (zie de verschillende opleidingspaden naar RHCSA en RHCE certificering). 

Red Hat OpenStack: trainingen in het Red Hat Cloud portfolio

OpenStack is een wereldwijde samenwerking tussen ontwikkelaars en technici voor het bouwen en beheren van open source cloud-computingplatformen voor publieke, private en hybride clouds. Red Hat OpenStack is een vervolg op RHEL. 
Uw kennis van Red Hat OpenStack testen? Doe het gratis OpenStack assessment.

Onderstaand schema geeft aan welke trainingen u voorbereiden op de Red Hat OpenStack certificeringen.

Certification  - RHCSA & RHCE OpenStackRed Hat Application Platform en Development portfolio

Red Hat JBoss is bedoeld om snel en overal nieuwe applicaties te kunnen ontwikkelen en te beheren.
Uw kennis van Red Hat JBoss testen? Doe het gratis Red Hat JBoss Skill assessment.

Er zijn twee certificeringpaden binnen JBoss, namelijk Red Hat Certified JBoss Administrator (RHCJA) en Red Hat Certified JBoss Developer (RHCJD), deze ziet u in het volgende schema staan.

Certfication - RHCJA + RHCJD JBoss


Red Hat Performance Tuning (Datacenter portfolio)

Performance Tuning is onder andere het monitoren, testen, analyseren en tunen van de performance van uw systemen. Performance Tuning maakt onderdeel uit van het Red Hat Datacenter-portfolio met daarin het beveiligen van Red Hat-systemen tegen ongeautoriseerd toegang en gebruik, het verbeteren van Identity en Access Management, etc.

Trainingen in het Datacenter-portfolio worden eveneens door Computrain aangeboden en zijn direct te boeken. Neem telefonisch contact op met onze studieadviseurs via 030 - 2 348 500. Zij kunnen u meer vertellen over het studieprogramma, lesdata, leslocaties en kosten:

Red Hat DevOps: sneller applicaties aanpassen

Red Hat DevOps is kortweg het versnellen van het proces vanaf het ontwerpen, bouwen, testen tot en met het in productie nemen van applicaties en updates.

Trainingen in het DevOps-portfolio worden eveneens door Computrain aangeboden en zijn direct te boeken. Neem telefonisch contact op met onze studieadviseurs via 030 234 85 00. Zij kunnen u meer vertellen over het studieprogramma, les data, leslocaties en kosten:

Extra Red Hat-trainingen bij Computrain

Wilt u meer keus uit ons aanbod? Onderstaande Red Hat-trainingen biedt Computrain ook. Ze zijn direct te boeken. Vragen? Neem telefonisch contact op met onze studieadviseurs via 030-234 85 00. Zij kunnen u meer vertellen over het studieprogramma, lesdata, leslocaties en kosten.

Computrain werkt met gecertificeerde docenten

Op het gebied van Red Hat-trainingen heeft Computrain jarenlange ervaring. We zijn ook niet zomaar de grootste gecertificeerde Red Hat-trainingspartner. Iedere Red Hat-training verzorgen wij klassikaal. In 3 tot 5 aaneengesloten dagen doet u diepgaande kennis op. U wordt daarbij begeleid door gecertificeerde docenten. Tijdens de trainingsbijeenkomsten wisselen praktijk, theorie en discussies elkaar af. De trainingen vinden plaats in Amsterdam en Nieuwegein.

Red Hat-examen direct te boeken

Voor verschillende Red Hat-examens kunt u zich direct bij Computrain inschrijven. Dat is mogelijk op onze examenlocatie in Utrecht. Computrain meldt u aan bij Red Hat. Daarna ontvangt u van Red Hat de benodigde informatie om uw examen zelf in te plannen. Schrijf u in voor het boeken van een Red Hat-examen. 

Computrain biedt als grootste Red Hat-partner het complete aanbod Red Hat trainingen. De praktijk – úw praktijk – vormt daarbij het uitgangspunt. Dat is één van de aantrekkelijke kanten van studeren bij Computrain.

Hulp nodig?

We helpen je graag vooruit. Neem voor al je vragen gerust contact met ons op. Of laat je gegevens achter, dan hoor je snel van ons.