Citrix trainingen en cursussen

Kies één van de programma's

Haal het maximale rendement uit uw Citrix-omgeving

Een officiële Citrix cursus bij Computrain speelt een belangrijke rol bij het behalen van het maximale rendement uit uw Citrix-omgeving en bereidt u voor op een erkende certificering. Deze certificering toont aan dat u beschikt over uitstekende kennis en vaardigheden om efficiënt een Citrix-omgeving te implementeren, te beheren of snel eventuele problemen op te lossen.

Computrain is een Citrix Authorized Learning Center (CALC). Naast een ruim aanbod klassikale Citrix trainingen biedt Computrain ook cursussen aan in het expertisecentrum met gegarandeerde doorgang. In het expertisecentrum bepaalt u uw eigen tempo en maakt u zich de stof eigen door middel van oefeningen. Een Citrix Certified Instructor (CCI) staat klaar om uw vragen te beantwoorden. In alle trainingen wordt het officiële trainingsmateriaal gebruikt.

Extra Citrix trainingen aangeboden bij Computrain

Onderstaande trainingen worden eveneens door Computrain aangeboden en zijn direct te boeken. Neem telefonisch contact op met onze studieadviseurs via 030 234 85 00. Zij kunnen u meer vertellen over het studieprogramma, lesdata, leslocaties en kosten.

Erkende training voor desktopvirtualisatie, datacenter, cloud en networking

Als marktleider op het gebied van desktopvirtualisatie biedt Citrix oplossingen om Windows Desktop, applicaties en data in een cloud-gebaseerde service overal toegankelijk te maken. XenDesktop en XenApp bieden voor een enterprise-omgeving de virtualisatieoplossing die iedere update van uw omgeving of implementatie van bring-your-own-device (BYOD) een succes maakt, zonder te kort te doen aan de beveiliging van uw gegegevens.

Populaire Citrix trainingen en -certificeringen

Computrain biedt een ruim aanbod aan gecertificeerde Citrix trainingen. In XenApp- en XenDesktop-training leert u de kosten voor uw organisatie te verlagen en werken vanaf elke werkplek mogelijk te maken. In de XenServer-training leert u uw eigen datacenter te virtualiseren, bouwt u uw eigen cloud en leert u naadloos verbinding te maken met de public cloud. In de NetScaler-training leert u de prestaties van uw netwerk te versnellen en te beveiligen.

Bootcamp: Behaal uw certificering in minder cursusdagen

Een bootcamp is geschikt, wanneer u wilt certificeren, maar niet gemakkelijk meerdere dagen achtereen op het werk gemist kan worden. Via een bootcamp kunt u in één keer een totaalbundel van cursussen kopen die opleiden tot een van de certificeringen.

Bovendien is het mogelijk om uw Citrix certificering in een klassikale variant te behalen. Computrain biedt drie certificeringsniveaus aan: Citrix Certified Associate (CCA), Citrix Certified Professional (CCP) en Citrix Certified Expert (CCE) voor de vakgebieden Apps and Desktops, Networking en Mobility. 

Advies nodig?

Vraag nu gratis UPDATE aan

Ik wil UPDATE aanvragen

Erkende kwaliteit

Terug naar boven

Onze website maakt gebruik van cookies.