Training Oracle Database: Program with PL/SQL

Oracle Database: Program with PL/SQL
Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

5 dagen

Vakgebieden:

Oracle

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloaden

Deskundig en persoonlijk trainingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk trainingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een trainingsadvies aan
Algemeen

De training Oracle Database: Program with PL/SQL leert u alle ins en outs van deze krachtige ontwikkeltaal. U leert onder andere hoe u stored procedures, functions en packages ontwikkelt. In de training werkt u met Oracle SQL Developer, maar u leert ook werken met SQL*Plus en JDeveloper.

Oracle Approved Education Reseller

Computrain is Oracle Approved Education Reseller. Daarmee bent u verzekerd van officieel geautoriseerd Oracle-studiemateriaal en officiële labs. De training wordt verzorgd door Oracle-gecertificeerde docenten met veel praktijkervaring en uitstekende didactische kwaliteiten.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor PL/SQL Developers, Forms Developers, Application Developers, Database Administrators, Technical Consultants, Portal Developers, System Analysts en Developers.

Voorkennis

Voor het succesvol volgen van deze training heeft u ervaring met en gedegen kennis van SQL op het niveau van de volgende trainingen:

 • Oracle Database: SQL Workshop I
 • Oracle Database: SQL Workshop II

Aanpak van de training

Het gedegen programma van deze klassikale training is erop gericht dat u het geleerde direct kunt toepassen in uw praktijksituatie. De zeer ervaren en gecertificeerde trainer behandelt de theorie en laat met diverse demonstraties zien hoe deze is toe te passen in de praktijk. U gaat aan de slag met verschillende oefeningen waardoor een optimale verwerking van de leerstof wordt bewerkstelligd. De verhouding theorie en praktijk is ongeveer 50-50.

Studiemateriaal

Tijdens deze training wordt gebruikgemaakt van het meest recente, digitale en officiële geautoriseerde Oracle-studiemateriaal. Tevens beschikt u over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft en aanvullende informatie. Daarnaast kunt u makkelijk communiceren met de overige deelnemers.

Certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het bijbehorende certificaat 'Oracle Database: Program with PL/SQL'.

Inhoud

Inhoud

Dit uitdagende programma behandelt de volgende onderwerpen:

 • Introduction to PL/SQL
 • Declare PL/SQL Identifiers
 • Write Executable Statements
 • Interaction with the Oracle Server
 • Control Structures
 • Composite Data Types
 • Explicit Cursors
 • Exception Handling
 • Stored Procedures
 • Stored Functions and Debugging Subprograms
 • Packages
 • Deploying Packages
 • Implement Oracle-Supplied Packages in Application Development
 • Dynamic SQL
 • Design Considerations for PL/SQL Code
 • Triggers
 • Creating Compound, DDL, and Event Database Triggers
 • PL/SQL Compiler
 • Manage Dependencies

Certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het bijbehorende certificaat 'Oracle Database: Program with PL/SQL'.

Planning

5 dagen, 9.00 uur tot 17.00 uur.

Bedankt voor uw interesse voor een inschrijving in deze training. Wilt u meer weten over de startdata en locaties van deze training, dan adviseert ons Computrainteam u graag op het nummer: 030 - 234 8500. U kunt hier ook uw gegevens achterlaten zodat wij u contacteren voor verdere informatie. We zien uw inschrijving graag tegemoet!


Kosten

Kosten

Trainingskosten € 2.552,50
Trainingsmateriaal € 450,-
Arrangementen (Food & Beverage) € 125,-
Locatiekosten € 147,50
Totaalprijs (exclusief BTW) € 3.275,-

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

Oracle Database: Program with PL/SQL

Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

5 dagen

Vakgebieden:

Oracle

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloaden
Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.