Training Oracle Database 12c: Install and Upgrade Workshop

Oracle Database 12c: Install and Upgrade Workshop
Cursusvorm:

Klassikaal

Opleidingsvariant:

PDF downloaden

Deskundig en persoonlijk trainingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk trainingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een trainingsadvies aan
Algemeen

Met de training Oracle Database 12c: Install and Upgrade Workshop leert u hoe u Oracle Database 12c installeert en de componenten ervan beheert. U leert hoe u een database maakt en beschikbaar stelt.

Oracle Approved Education Reseller

Computrain is Oracle Approved Education Reseller. Daarmee bent u verzekerd van officieel geautoriseerd Oracle-studiemateriaal en officiƫle labs. De training wordt verzorgd door Oracle-gecertificeerde docenten met veel praktijkervaring en uitstekende didactische kwaliteiten.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor Database Administrators, Support Engineers, Technical Administrators en Data Warehouse Administrators.

Voorkennis

Voor het succesvol volgen van deze training heeft u ervaring met en kennis van SQL en PL/SQL packages. Kennis van een Linux Operating System is een pre, maar niet verplicht.

Aanpak van de training

Het gedegen programma van deze klassikale training is erop gericht dat u het geleerde direct kunt toepassen in uw praktijksituatie. De zeer ervaren en gecertificeerde trainer behandelt de theorie en laat met diverse demonstraties zien hoe deze is toe te passen in de praktijk. U gaat aan de slag met verschillende oefeningen waardoor een optimale verwerking van de leerstof wordt bewerkstelligd. De verhouding theorie en praktijk is ongeveer 50-50.

Studiemateriaal

Tijdens deze training wordt gebruikgemaakt van het meest recente, digitale en officiƫle geautoriseerde Oracle-studiemateriaal. Tevens beschikt u over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft en aanvullende informatie. Daarnaast kunt u makkelijk communiceren met de overige deelnemers.

Certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het bijbehorende certificaat 'Oracle Database 12c: Install and Upgrade Workshop'.

Inhoud

Inhoud

Dit uitdagende programma behandelt de volgende onderwerpen:

 • Oracle Database 12c Overview
 • Install and Upgrade: Database Architecture
 • Installing Oracle Grid Infrastructure for a Standalone Server
 • Install and Upgrade: Installation
 • Installing Oracle Database Software
 • Install and Upgrade: Upgrading
 • Creating an Oracle Database by Using DBCA
 • Using Oracle Restart
 • Introduction to Upgrading to Oracle Database 12c
 • Preparing to Upgrade to Oracle Database 12c
 • Upgrading to Oracle Database 12c
 • Performing Post-Upgrade Tasks
 • Migrating Data by Using Oracle Data Pump Language

Certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het bijbehorende certificaat 'Oracle Database 12c: Install and Upgrade Workshop'.

Planning

2 dagen, 9.00 uur tot 17.00 uur.

Bedankt voor uw interesse voor een inschrijving in deze training. Wilt u meer weten over de startdata en locaties van deze training, dan adviseert ons Computrainteam u graag op het nummer: 030 - 234 8500. U kunt hier ook uw gegevens achterlaten zodat wij u contacteren voor verdere informatie. We zien uw inschrijving graag tegemoet!


Kosten

Kosten

Code: C-OD12CIUW
Totaal: € 1.310,-
Inclusief locatie- en arrangementskosten, exclusief btw.

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

Oracle Database 12c: Install and Upgrade Workshop

Cursusvorm:

Klassikaal

Opleidingsvariant:

PDF downloaden
Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.