Met deze Microsoft-trainingen doe je musthave-kennis voor jouw organisatie op

Microsoft heeft een role-based portfolio. Dankzij deze opbouw van het portfolio kunnen organisatievragen gericht vertaald worden naar trainingen waarmee medewerkers skills ontwikkelen om hun functie optimaal mee te vervullen. Van AI Engineer en DevOps Engineer tot Azure Administrator. Met de Microsoft-trainingen van Computrain maak jij jouw organisatie future proof en professionaliseer en verbreed je de vaardigheden van medewerkers: of dat nou met een training op fundamentals-, associate-, expert- of specialist-niveau is. IT-professionals kunnen zich bij Computrain ontwikkelen op elk gewenst niveau.

Azure Infrastructure

Azure Infrastructure biedt een veilige en schaalbare infrastructuur om de workloads overal uit te voeren en kosten te beperken. Wil je de ins en outs ontdekken van het grootste wereldwijde cloudplatform? Dan kan je tijdens de training Microsoft Azure Administrator alles leren over subscriptions, resources, storage, virtual machines, virtual networks en identities. En als je je verder wilt verdiepen in de mogelijkheden van Azure, is de training Azure Architect technologies een waardevol vervolg, waarin je ontdekt wat de verschillende technieken voor impact hebben op jouw oplossingen.

Veel animo voor Microsoft Power Platform

Gemakkelijk gegevens analyseren, apps bouwen, processen automatiseren en virtuele agents maken: voor het gebruik van Microsoft Power Platform hoef je geen doorgewinterde IT’er te zijn. Microsoft Power Platform bestaat o.a. uit PowerApps, Power BI en Power Automate. Tijdens de Computrain-training Microsoft Power Platform Fundamentals leer je hoe je de verschillende onderdelen van Microsoft Power Platform in kunt zetten binnen jouw organisatie.

Organisaties transformeren met Microsoft Modern Workplace

In coronatijd belangrijker dan ooit: met de modern workplace kun je optimaal samenwerken op afstand en houd je jouw organisatie veilig. Wil je jouw organisatie digitaal transformeren? Dan kun je jezelf laten certificeren op het gebied van Microsoft Modern Workplace. Tijdens de trainingen leer je alles over de moderne cloudwerkplek die onder andere kan bestaan uit MS Office 365, MS Teams en MS Outlook. Dankzij Microsoft Modern Workplace kun je moeiteloos in de cloud werken en ben je overal en altijd bereikbaar.

Leer datagedreven werken

Datagedreven werken is het sturen op basis van (onbewerkte) feiten en data. Steeds meer organisaties kiezen ervoor om beslissingen te nemen op basis van data. Wil jij data solutions leren ontwerpen vanuit verschillende dataplatformtechnologieën? Dan is het certificeringsprogramma Azure Data Engineer iets voor jou.

Met Power BI kun je de data vervolgens gemakkelijk en efficiënt visualiseren. Wil je geavanceerde analyses en rapportages ontwikkelen? Dan is Power BI een gebruiksvriendelijk platform en biedt het je de mogelijkheid om verschillende bronnen aan elkaar te koppelen en hier vervolgens een makkelijk en overzichtelijk dashboard van te maken.

Vrijblijvend advies

Wil je sparren over een training of opleiding die bij jou past? Onze studieadviseurs staan voor je klaar. Je kunt ze bereiken door te bellen naar 030 2 348 500, te whatsappen naar 06 101 632 89 of te mailen naar info@computrain.nl.

Wellicht ook interessant