Het trainingsaanbod van Computrain groeit mee met de ontwikkelende IT-wereld

Computrain helpt jou vooruit in IT. En dat doen we altijd met een trainingsaanbod op basis van de laatste ontwikkelingen in het IT-landschap. Leo Demont, directeur van Computrain, vertelt over de nieuwe en vernieuwde trainingen.

We houden ons portfolio altijd up-to-date op basis van de laatste ontwikkelingen. IT verandert constant, dus ons trainingsaanbod ook! Het is heel belangrijk om bij te blijven in IT. Voor de doorgewinterde IT’er, de Business IT’er en de eindgebruiker. Vier keer per jaar hebben wij een release. Dan updaten wij ons portfolio naar de huidige behoeften, zodat we jou altijd optimaal kunnen helpen om jouw IT-doelen te behalen.

Een aanbod dat naadloos aansluit bij de organisatiedoelen van nu

We baseren ons aanbod altijd op de vraag vanuit organisaties. Sommige trainingen maken plaats voor nieuwe trainingen, zoals de role based certificeringen van Microsoft op het gebied van data en Azure. Andere trainingen zijn gewijzigd op basis van de laatste ontwikkelingen, zoals onze IT voor Niet-IT’ers-training. En sommige trainingen zijn nieuw; van Microsoft Teams – online tot Python voor data science Advanced. Ook hebben we ons Engelstalige trainingsaanbod uitgebreid. Kortom: iedereen die vooruit wil in IT kunnen we helpen met een training die gebaseerd is op de laatste ontwikkelingen.

Ontwikkelen op masterniveau

Naast onze trainingen voor de meest uiteenlopende vakgebieden, kun je vier nieuwe masterclasses volgen waarin je 8 dagdelen flink de diepte ingaat. Een blijvende trend is natuurlijk ‘data’. Een datadriven werkwijze wordt massaal geïmplementeerd! En dat wil je natuurlijk wel op de juiste manier doen. Tijdens de masterclass Datadriven organisaties ontdek je de achtergrond, technologie en benodigdheden van een datagedreven organisatie. En tijdens de masterclass Data en Analytics leer je tevens begrippen en terminologie achter data(-analytics) kennen en ontdek je hoe je hier aan de hand van een businesscase een advies voor uitbrengt. Maar we hebben meer nieuwe masterclasses waarin jij je op masterniveau kunt ontwikkelen, zoals: Business Innovatie en Transformatie en Informatiebeveiliging voor de Publieke Sector. De kennis en skills die je opdoet zijn direct van grote waarde binnen jouw rol en organisatie.

Veelbelovende IT-gebieden ontdekken

Computrain is er niet alleen voor de diehard IT’er, maar ook voor mensen die kennis willen maken met een vakgebied dat voor iedereen interessant is, zoals artificial intelligence. We krijgen er allemaal dagelijks mee te maken. Grote kans dat je er je voordeel uit kunt halen binnen jouw huidige rol. Wil je de basics van het veelbelovende vak leren kennen? Dan is de training Artificial Intelligence Essentials voor jou. En wil je meer verdieping? Tijdens de training AI Foundation ontdek je de ins en outs van artificial intelligence en hoe dit zich verhoudt tot machine learning algoritmes. En je leert hoe je een AI-project opzet binnen jouw organisatie. Interessant voor IT’ers en niet-IT’ers!

Digitale vaardigheden ontwikkelen

De digitalisering en thuiswerken brengen veel nieuwe vaardigheden met zich nieuwe mee. En die zijn niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daar is een korte training een mooie oplossing voor. Neem de basistraining ‘Digitale Vaardigheden’, waarna jij collega’s of familieleden nooit meer om hulp hoeft te vragen. Jij kent namelijk de mogelijkheden van computers en het internet. Die kun je straks vol zelfvertrouwen toepassen. En heb je het gevoel dat je basiskennis van IT achterloopt of hoor je vaak IT-begrippen die je niet kunt plaatsen? Ga dan voor de training IT voor Niet-IT’ers, waarin je wordt meegenomen in de wereld van IT.

Wil jij ook vooruit in IT?

Bekijk dan ons vernieuwde trainingsaanbod. Heb je vragen? Wij staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en met je te sparren over een training die bij jou past. Bel naar 030 – 2 348 500, whatsapp naar 06 – 10 16 32 89 of mail naar info@computrain.nl.

Wellicht ook interessant