Het 2020 van Computrain: wendbaar onderwijs en innovatieve mogelijkheden

Het was een bewogen jaar. Ook voor Computrain. Waar het coronavirus ons een lastige tijd bezorgde, moesten organisaties noodgedwongen met innovatieve oplossingen komen. We blikken terug op het 2020 van Computrain, met vele nieuwe ontwikkelingen waar jij in 2021 volop gebruik van kan gaan maken!

Omschakeling naar de virtual classroom

Volledig overgaan op virtueel onderwijs: we grepen de uitdaging vanaf dag 1 van de coronacrisis met beide handen aan. En het bleek niet zo’n grote beperking te zijn. Binnen no-time werden bijna alle trainingen gegeven vanuit de Virtual Classroom. We kunnen natuurlijk niet wachten om onze trainingen ook weer op locatie te gaan geven. Maar gebleken is dat verscheidene mensen de online variant prefereren. Geen reistijd of files meer. Daarom hebben wij de virtuele trainingen vast in ons aanbod opgenomen, als aanvulling op de fysieke trainingen.

Lees meer

Weekend- en avondscholing

IT’ers waren al hard nodig binnen organisaties. Tijdens de coronacrisis des te meer! De kans is groot dat jij onmisbaar bent op je werkplek, terwijl je daardoor waarschijnlijk mooie ontwikkelingskansen misloopt. Daar heeft Computrain een oplossing voor! Je kunt je niet alleen bij- of omscholen tijdens werktijd, maar ook daarna! ’s Avonds kun je lessen volgen in de virtual classroom. En ook op zaterdag kun je online lessen volgen, of naar onze vestiging in Utrecht komen, zodra het weer kan!

Lees meer

Engelstalige trainingen

IT-afdelingen beschikken vaak over een internationaal team aan professionals. Ook Engelstalige IT’ers willen wij de handvatten geven om zich te ontwikkelen. Daarom hebben wij nu ook een Engelstalig trainingsaanbod.

Lees meer

Unieke omscholingstrajecten

Zowel werkzekerheid als IT-professionals worden veel gezocht. Wil jij in het nieuwe jaar een goede start maken en je omscholen naar een veelgevraagde IT-rol? Dan hoef je niet meer over jouw route naar die succesvolle carrière na te denken. Wij begeleiden jou namelijk binnen een paar maanden naar jouw nieuwe uitdaging als testanalist, data-analist of businessanalist. Je begint met een 10-daagse Fundamentals-training, waarin je alle basics tot je neemt. Daarna is het tijd om je te specialiseren; de theorie die je leert breng je direct in de praktijk tijdens verschillende opdrachten. Maar als jij je hebt ontwikkeld tot IT-professional sta je er niet alleen voor. Wij begeleiden je namelijk ook om een nieuwe passende uitdaging te vinden!

Lees meer

We wensen je een gelukkig, gezond en leerzaam nieuw jaar! En we kijken ernaar uit om je ook in 2021 weer te helpen het beste uit jouw carrière en organisatie te halen. Heb je vragen of wil je sparren over een training die bij jou past? Dan kun je bellen 030 – 2 348 500, whatsappen naar 06 – 10 16 32 89 of mailen naar info@computrain.nl.

Wellicht ook interessant