Klassikale lessen via onze Virtual Classroom

Het coronavirus heeft een grote impact op ons dagelijkse leven. Maar dat betekent niet dat jouw opleiding of training niet doorgaat. Computrain biedt het overgrote deel van de trainingen en opleidingen nu namelijk ook via virtual classroom aan. Zo zorgen wij ervoor dat jouw ontwikkeling niet stagneert, ook als je niet kan of mag trainen op een fysieke leslocatie.

Vanaf woensdag 17 maart starten we met een aantal klassikale lessen op locatie. Wil jij een training op locatie volgen? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden. Omdat we het aantal lessen op locatie langzaam opstarten, is de beschikbaarheid beperkt. De overige trainingen blijven virtueel beschikbaar.

De Virtual Classroom

Als jij niet naar de fysieke klassikale lessen kunt komen, komen de lessen naar jou! In de virtual classroom heb je via een live-verbinding contact met de docent en jouw medestudenten, waardoor de les niet heel anders is dan normaliter het geval is. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren.

In onderstaande video vind je meer uitleg over onze Virtual Classroom:

Hoe kom je in de Virtual Classroom?

Wij nemen contact met je op om duidelijke instructies te geven over het inloggen en over het gebruik van het online leslokaal. Lukt het je onverhoopt niet om in de leeromgeving te komen? Dan kun je ons altijd bellen voor ondersteuning.

Je kunt je gewoon aanmelden voor onze klassikale lessen

Wil jij je ook in deze periode graag blijven ontwikkelen? Dan kan dat dus nog steeds, zowel virtueel klassikaal als individueel via On Demand trainingen. Kies je voor een On Demand-training? Dan studeer je individueel op een tijdstip en plaats van jouw keuze, met behulp van jouw persoonlijke online leeromgeving.

Meer weten?

Je kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur bellen naar 030 249 8580 of whatsappen naar 06 101 632 89. Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je verder te helpen bij het maken van een studiekeuze die perfect bij je past.