Blockchain: snap jij al hoe het werkt?

Meer weten over blockchaintechnologie binnen jouw organisatie? We vertellen je in ons magazine UPDATE in het kort wat blockchain is. Je ontdekt meer over de technologie in onze 2 nieuwe trainingen Blockchain en Smart Contracts programmeren.
 
Zeg je blockchain, dan zeggen velen ook bitcoin, de meest bekende digitale munt van dit moment. De opzet voor bitcoin is inderdaad de basis geweest voor de blockchaintechnologie. Maar deze techniek kun je voor zoveel meer toepassingen inzetten. Blockchaintechnologie kan invloed hebben op jouw sector. De impact begrijpen en kunnen doorvertalen naar jouw situatie is dus zeer waardevol.
 
Training Blockchain
Onze training Blockchain is geschikt voor iedereen die kennis wil opdoen over de ontwikkeling en werking van de blockchaintechnologie, cryptovaluta en de kansen en risico’s voor fintech.
 
Training Smart Contracts programmeren
Smart contracts maken transacties via blockchain mogelijk. Deze training is met name interessant voor juristen, programmeurs, riskmanagers en auditors die direct of indirect met smart contracts (gaan) werken.
 
Lees het hele artikel over blockchain en meer in onze nieuwe editie van magazine UPDATE.

Bekijk hier ons blockchain trainingsaanbod

Wellicht ook interessant