AXELOS nieuws: PRINCE2® en ITIL® trainingen alleen nog in combinatie met examen

Vanaf 1 november 2019 mogen AXELOS-trainingen als PRINCE2® en ITIL® alleen nog worden aangeboden in combinatie met een examen. Daarom biedt Computrain vanaf 1 november alle AXELOS-trainingen aan inclusief examen. Cursisten die ooit de trainingen hebben gevolgd maar nog geen examen hebben gedaan, kunnen nog steeds via de website en EB de losse examens boeken zoals altijd. Voorwaarde is wel dat ze de training bij Computrain hebben gevolgd.
 
De wijziging is gebaseerd op een aantal bevindingen zoals de toenemende waarde van certificeren voor professionals en ondernemingen. Daarnaast zorgt AXELOS op deze wijze voor het borgen van de kwaliteit van de diverse merken.
 
AXELOS ontwikkelt al meer dan 30 jaar Best Practices en certificeringen die organisaties helpen om effectiever te worden. Hierbij ligt de focus op project-, programma- en IT-services. De internationaal erkende Best Practices bevatten onder andere ITIL®, PRINCE2® en MSP®. Vanaf januari 2018 is PeopleCert de exclusieve wereldwijde partner van AXELOS met betrekking tot accreditatie en examinering.
 
Computrain is door PeopleCert officieel geaccrediteerd als Accredited Training Organization voor diverse trainingen waaronder ITIL®, PRINCE2® en MSP.

Wellicht ook interessant