Alles uit je traditionele en moderne IT-beheer halen? Lees het in onze meest recente whitepaper!

Future-proof werken: organisaties kiezen massaal voor een digitale transformatie. Daarom adopteren steeds meer IT-organisaties een agile werkwijze, zoals DevOps. En daar horen weer nieuwe functies bij, zoals DevOps Engineer en Scrum Master. Functies die botsen met traditionele IT-rollen van functioneel beheerder, applicatiebeheerder en technisch beheerder. Wie is nu waarvoor verantwoordelijk? En hoe vind je als IT-beheerder de juiste balans tussen de traditionele en nieuwe manier van werken? Je leest het in het servicemanagement, informatiemanagement en traditioneel beheer-whitepaper van Computrain!

De overstap naar agile vraagt om gestructureerd informatiemanagement. Dat betekent niet dat er geen regulier IT-beheer en informatiemanagement meer nodig is. Heb je de datahuishouding, IT-beheer of continuïteit op orde? Hoe zit het met support op je IT-processen? Dit moet goed geregeld zijn, wil je businessbeslissingen kunnen nemen op basis van deze data en agile kunnen werken. Het is aan IT-professionals om dit datafundament te bouwen. Vaak vertrouwen ze daarbij op de cloud. Daarbij moeten ze ook rekening houden met de regelgeving. Mogen cloudapplicaties bepaalde persoonsgegevens wel gebruiken volgens de AVG? En wat is de wettelijke bewaarplicht voor specifieke financiële informatie? 

De agile functiebeschrijvingen en de traditionele IT-rollen sluiten dus niet goed op elkaar aan. Wil jij weten hoe je jouw moderne en traditionele IT-beheer in evenwicht brengt? In de whitepaper beschrijven we: 

  • Wat we verstaan onder de traditionele en onder de nieuwe IT-rollen en hoe deze ontstaan zijn. 

  • Wat de overeenkomsten zijn en hoe je als IT-professional binnen dit gebied de juiste balans kunt vinden tussen beide werelden.

  • Een praktijkvoorbeeld vanuit Spotify.

  • Hoe functioneel beheerders, applicatiebeheerders en technisch beheerders het evenwicht kunnen vinden tussen de traditionele en nieuwe manier van werken in de vorm van concreet advies.

[Download de whitepaper]

Wil je een persoonlijk advies?

Een nieuwe werkwijze vraagt om nieuwe skills. Wil jij jouw organisatie succesvol future-proof maken? Dat doe je met de praktijkgerichte kennis die je tijdens de Computrain-trainingen opdoet! Onze studieadviseurs adviseren je graag over trainingen waarmee je de essentiële kennis en skills in huis haalt. Je kunt bellen naar 030 - 2 348 500, whatsappen naar 06 101 632 89 en mailen naar info@computrain.nl.

Wellicht ook interessant