De whitepaper van Computrain: zo combineer je traditionele en nieuwe IT-rollen

De IT-wereld verandert constant en de bijbehorende IT-rollen groeien mee. De overstap naar de cloud speelt hier een grote rol in. Steeds meer organisaties kiezen ervoor om hun ontwikkelende IT-organisatie te stroomlijnen door een agile werkwijze, waarmee ze efficiënt kunnen inspelen op veranderingen. Reguliere IT-beheer- en informatiemanagementrollen blijven daarentegen ook belangrijk voor een organisatie. Hoe zet je nieuwe IT-rollen in, zonder ze met oude IT-rollen te laten botsen? Wij nemen je stap voor stap mee in een effectieve aanpak, waarmee je de werkwijze op jouw IT-afdeling naar een hoger niveau tilt.

In deze whitepaper ontdek je wat we verstaan onder traditionele en nieuwe IT-rollen, wat de overeenkomsten en verschillen zijn en hoe je als IT-professional het beste van beide werelden kunt combineren. Om je een helder beeld te geven behandelen we een praktijkcase vanuit Spotify, die zijn succes mede te danken heeft aan een agile-werkwijze.

Download de whitepaper

Een persoonlijk advies

Wil je ontdekken met welke training jij jouw rol nog waardevoller kunt invullen? Onze studieadviseurs staan klaar om met je mee te denken en al jouw vragen te beantwoorden. Je kunt ze bereiken door te bellen naar 030 - 2 008 089, te whatsappen naar 06 - 101 632 89 of te mailen naar info@computrain.nl.