Laat je bijpraten over IoT of Governance, Risk en Compliance

Jou op de hoogte houden van alle IT-ontwikkelingen is wat wij als IT-opleider het liefste doen. Daarom organiseren we regelmatig avonden waarop je snel een helder beeld krijgt van belangrijke trends, wetgeving en nieuwe technologieën. Binnenkort kun je je aanmelden voor de Masterclass Internet of Things en de Masterclass Governance, Risk en Compliance.

Was jij al aanwezig bij een van de uitverkochte Masterclasses over blockchain, artificial intelligence en machine learning? Nu is het de beurt aan twee nieuwe onderwerpen: Internet of Things en Governance Risk en Compliance. Noteer 23 mei en 25 april vast in je agenda en houd onze website in de gaten voor meer informatie.

Masterclass Internet of Things

Tegenwoordig is bijna alles en iedereen verbonden met het internet. Zelfs steeds meer machines, auto’s, horloges, thermostaten en magnetrons. Zulke slimme objecten verzamelen gegevens over hoe jij ze gebruikt en over hun omgeving. Dit gebeurt via allerlei sensoren en hardware.
 
De slimme apparaten kunnen verschillen opmerken en hun systeem hierop aanpassen. Handmatige processen kunnen zo worden geautomatiseerd. Denk aan een koelkast die signaleert dat de melk bijna op is en alvast zelf een nieuw pak bestelt. Of een cv-ketel die weet dat er bijna onderhoud nodig is en die de monteur een seintje geeft.
 
Internet of Things kan sommige van jouw bedrijfsprocessen automatiseren en verbeteren. Je kunt er oplossingen mee bouwen die direct impact hebben op de dienstverlening van je organisatie. In onze Masterclass IoT kom je meer te weten over de mogelijkheden van een complete IoT-keten.
 
Wanneer: donderdag 23 mei
Hoe laat: 19.00 - 22.00 uur
Waar: BCN Utrecht CS
Toegang: € 215,50

Masterclass Governance, Risk en Compliance

Niemand wil imagoschade of boetes wegens het niet naleven van de AVG of ePrivacy Verordening. Daarom zoeken veel organisaties een manier om goed zicht te hebben op hun bedrijfsprocessen en werkwijzen. Hoe toon jij aan dat je alles onder controle hebt? Governance, Risk en Compliance (GRC) verwijst naar een gecoördineerde strategie omtrent zaken als bestuur, risico’s en voldoen aan wet- en regelgeving.
 
Wil jij goed inzicht hebben in je bedrijfsprocessen en efficiënt je GRC-doelen behalen met het oog op wet- en regelgeving en risico’s? We maken privacy, information security, governance, risk en compliance begrijpelijk tijdens de Masterclass GRC.
 
Wanneer: donderdag 25 april
Hoe laat: 18.00 - 21.30 uur
Waar: BCN Utrecht CS
Toegang: € 195,-

Wellicht ook interessant