Met deze trainingen word jij binnen no time nog waardevoller in jouw vak

Een nieuw opleidingsjaar is in zicht: dé tijd om je te oriënteren voor een opleiding waarmee je up-to-date blijft van de vele ontwikkelingen en die jou versterkt in het IT-vak. De coronacrisis was voor veel organisaties een harde klap. Budgetten werden verlaagd, waardoor ook personeelskosten veelal noodgedwongen ingeperkt moesten worden. Hierdoor is er een kans dat jouw werkzaamheden met de behoefte vanuit jouw werkgever veranderen, of dat je taken van andere collega’s over moet nemen.

We werken massaal thuis. De workspace-omgeving moet draaien in de cloud en de security moet in orde zijn. De vraag naar professionals in deze vakgebieden is enorm toegenomen. Met Computrain-trainingen kun jij aan de organisatiebehoeften of jouw leerdoelen beantwoorden.

Business IT

Van cloud en big data tot blockchain: Business IT is booming. Als Business IT’er weet jij als geen ander hoe je de wens vanuit de business en ICT-toepassingen naadloos laat aansluiten. Computrain biedt uiteenlopende trainingen waarmee jij jezelf versterkt: van werken aan je projectmanagementskills tot de handvatten waarmee je het security management en informatiemanagement optimaliseert. Zo zorg jij ervoor dat security geen beperkingen voor thuiswerkers oplevert en voor een optimaal werkende cloud.

Bekijk de Business IT-trainingen van Computrain

Development

Als developer vertaal je vragen, ideeën en problemen keer op keer naar technische oplossingen. De coronacrisis heeft om veel technische oplossingen gevraagd. En aangezien jouw vakgebied zich constant ontwikkelt, is het van belang dat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Computrain is een belangrijke speler op het gebied van development en biedt trainingen waarmee jij jouw kennis en skills naar het hoogste niveau brengt. Van Agile tot analyse en ontwerp en Java.

Bekijk de development-trainingen van Computrain

Netwerk- en systeembeheer

Netwerk- en systeembeheerders behoren tot de ruggengraat van de organisatie. De beveiligingen en het functioneren van computersystemen en netwerken liggen namelijk in hun handen. Tijdens de coronaperiode wordt er veelal thuisgewerkt, maar moeten sommigen wel naar kantoor om hun werkzaamheden te kunnen doen. Steeds meer mensen combineren werken vanuit huis met kantoordagen. Dat de systemen voor iedereen optimaal werken, is dan van groot belang.

Ben jij een netwerk- en systeembeheerder? Of wil je je omscholen? Als IT-beheerder is het van belang dat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vak. De mogelijkheden van het serversysteem Red Hat ontdekken? Of de Microsoft Infrastructuur zo efficiënt mogelijk inzetten? Met de trainingen van Computrain ben je er zeker van dat je de netwerken en systemen altijd optimaal laat functioneren.

Bekijk de netwerk- en systeembeheer-trainingen van Computrain

Wellicht ook interessant