Vind jouw nieuwe IT-baan of Data Protection Officer

Werkgevers zoeken IT’ers en IT-talenten zoeken passende banen. Zit jij ook vast in deze eindeloze zoektocht? Kom naar het New Potentials IT Event, maandag 15 oktober in Utrecht.

Enerzijds is er een tekort aan gekwalificeerde IT’ers. IT-vacatures staan lang open. Anderzijds zijn er genoeg talenten die graag als IT’er bij een organisatie aan de slag willen, maar nog niet over alle kwalificaties beschikken. Om werkgevers en werkzoekenden te helpen, ontwikkelde Computrain New Potentials IT. Samen met partners als UWV matchen we kandidaten met een organisatie. Daarna volgt een intensieve praktijkopleiding en komen de kandidaten in dienst bij de betreffende werkgever.

New Potentials IT Event

Om nog meer werkgevers en werkzoekenden te matchen, organiseert Computrain het New Potentials IT Event. Ervaringsdeskundigen en The Privacy Factory vertellen hier bijvoorbeeld over het leerwerktraject Data Protection Officer. Als werkzoekende kun je op speeddate met werkgevers. Klikt het? Dan kunnen jullie verder praten tijdens de netwerkborrel. Bekijk hier het programma van het New Potentials IT Event.

Ook op speeddate?

Als werkgever aanmelden voor de speeddates? Laat het ons weten. Als werkzoekende aanmelden voor de speeddates? Houd onze website in de gaten.

Aanmelden New Potentials Event

Kom je ook? Misschien vind jij wel jouw nieuwe droombaan of langgezochte DPO’er. Meld je snel aan voor het New Potentials IT Event!

Wanneer: maandag 15 oktober 2018
Hoe laat: 15.00 - 19.30 uur
Waar: BCN Utrecht CS
Toegang is gratis.

Wellicht ook interessant