Zo ziet een trainingslocatie van Computrain eruit

Kom je binnenkort misschien een training volgen bij Computrain? We hebben meerdere trainingslocaties door heel Nederland, dus er is er altijd een bij jou in de buurt. Nieuwsgierig?Je vindt onze trainingslocaties onder andere in Utrecht, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Den Haag, Arnhem, Zwolle en Groningen.  De techniek, catering, parkeergelegenheid en gastvrije medewerkers zijn allemaal voor je geregeld. Dat leert wel zo prettig. Alle leslocaties van Computrain zijn goed te bereiken met je eigen vervoer of het openbaar vervoer. Ze zijn ook zo goed mogelijk toegankelijk gemaakt voor rolstoelgebruikers. 

Concentreren in goede leeromgeving

Je bent bij ons van alle gemakken voorzien. Dat doen we niet voor niks. Wist je dat een goede leeromgeving belangrijk is voor je resultaten? Als je je kunt concentreren, onthoud je meer van de lesstof. Factoren als verlichting, meubilair, zithouding, afleiding en kamertemperatuur hebben allemaal invloed op je energie- en concentratieniveau. 

Snacks, dranken en lunchbuffet

En wat dacht je van interne afleiders als trek of dorst? Op Computrain-locaties zijn onbeperkt warme dranken, frisdranken en tussendoortjes beschikbaar. En er is een uitgebreid lunchbuffet. Zo blijf je er met volle aandacht bij. Maar eet niet te veel, want dan steekt je lichaam juist weer alle energie in je verbranding, in plaats van je concentratie.

Adres van jouw trainingslocatie

Als je bent ingeschreven voor een training of opleiding vind je de adresgegevens en routebeschrijving van jouw trainingslocatie op je persoonlijke e-Connectpagina. Hierover krijg je dan van ons een e-mail. Op onze website staan ook enkele populaire locaties van Computrain.

Wellicht ook interessant