Trainingsaanbod Java uitgebreid: van basis- tot enterprise-ontwikkeling

Als (startend) ontwikkelaar kunt u wel wat extra programmeerkennis gebruiken. Maar als het instroomniveau te hoog gegrepen is, wordt een Java-training volgen erg lastig. Daarom heeft Computrain het Java-aanbod vernieuwd. Wij geven u bovendien 20% korting op onze Java-trainingen.

Allereerst biedt Computrain twee nieuwe Java-trainingen voor beginners: Introduction to Java en Java Object Programming. Voorheen was het instapniveau voor Java-geïnteresseerden de Java Fundamentals-training. Om deze training goed te kunnen volgen, is ongeveer 6 maanden aan software development kennis nodig, bijvoorbeeld op het gebied van objectoriëntatie, variabelen, lussen, functies en arrays. Uit onze ervaring blijkt dat een startend ontwikkelaar hier moeite mee kan hebben. Daarom zijn de twee basistrainingen ontwikkeld.

Certificering Oracle Certified Professional

Na de twee nieuwe algemene, praktische basistrainingen, kunt u moeiteloos vervolgen met Java SE 8 Fundamentals en Java SE 8 Programming. Wilt u de Java-certificering behalen? Na deze trainingen kunt u zich aanmelden voor de officiële Oracle Java-examens: Java SE 8 Programmer I 1Z0-808 en Java SE 8 Programmer II 1Z0-809.

Heeft u al ervaring met Java SE 7?

De training Java SE 8 New Features is een handige upgrade-training voor iedereen met kennis van Java SE 7. Zoals de naam al aangeeft, ontdekt u hierin diverse nieuwe features van Java 8, zoals lambda expressions, parallel streams, method references en default methods voor interfaces. Bent u al helemaal bij op het gebied van SE, verdiep u dan in het Java EE-gebied in de training Java EE 6.

Nu 20% korting op Java-trainingen

U kunt nu voordelig (nieuwe) Java-kennis opdoen, want Computrain geeft u tijdelijk 20% korting op geselecteerde Java-trainingen. Lees meer op Java2017.

Nieuw: Java in erkend HBO-programma

Naast de nieuwe basistrainingen introduceert Computrain in samenwerking met NCOI Opleidingen een 1-jarig HBO-programma voor (startende) Java-ontwikkelaars. Hiermee verkrijgt u niet alleen conceptuele kennis over softwareontwikkeling, zoals objectoriëntatie en UML, het werken in een agile-team aan de hand van Scrum, maar ook hands-on ervaring met Java op Fundamentals- en Advanced-niveau.

Ook nieuw: MBO-programma Java-ontwikkelaar

Behalve een HBO-programma bieden Computrain en NCOI Opleidingen ook een MBO-programma voor Java-ontwikkelaars. In 4 maanden krijgt u inzicht in web- en desktopapplicaties en de werking van Java. Daarnaast verdiept u zich in de Scrum Methode.

Bekijk de opleidingen 


Ik wil gratis meer interessante artikelen van UPDATE lezen!

Wellicht ook interessant