Training IT-Security Foundation nu ook als e-learning te volgen

Wil jij als professional in de IT de SECO-training IT-Security Foundation volgen, maar heb je geen tijd om naar de klassikale bijeenkomsten te gaan? Dan hebben we goed nieuws: vanaf mei kun je bij Computrain deze training ook volgen als e-learning. In je eigen tijd en op een moment waarop het jou uitkomt.

Samenwerking SECO en Computrain

Computrain is de enige opleider in Nederland waarbij de training IT-Security Foundation nu ook online te volgen is. In samenwerking met SECO, Europa’s certificeringsorgaan op het gebied van security en continuity, hebben wij de 2-daagse training omgebouwd tot een interactieve e-learning.
 
Door middel van video’s, opdrachten, kennistoetsen en examentrainingen wordt je alle kennis en vaardigheden op het gebied van informatiebeveiliging bijgebracht. Daarnaast bereid je je met deze e-learning ook uitstekend voor op het officiële Foundation-examen IT-Security.

Studeren op jouw manier

Met de komst van de online variant is de training IT-Security Foundation bij Computrain nu op 3 mogelijke manieren te volgen:

Het voordeel van e-learning is dat je zelf bepaalt hoe lang je over de training doet en je niet naar een trainingslocatie hoeft te reizen. Je volgt de opleiding in je eigen tempo en op een moment waarop het jou uitkomt. Voor wie niet alleen maar zelfstandig wil leren, maar ook graag kennis en ervaringen uitwisselt met de docent en medestudenten, is het mogelijk om de e-learning te combineren met 1 klassikale praktijkdag. In deze variant start je met een klassikale kick-off. Na die dag kun je de rest van de training online volgen. Uiteraard blijft het ook mogelijk om de training in twee klassikale bijeenkomsten te volgen.

In de toekomst meer e-learnings

De training IT-Security Foundation is de eerste e-learning die is voortgekomen uit de samenwerking tussen Computrain en SECO. Volgend jaar zullen er nog meer trainingen worden omgezet naar e-learning.

Wellicht ook interessant