Magnus-consultants slaan de brug tussen theorie en de praktijk tijdens Computrain-trainingen en webinars

De trainingen van Computrain zijn praktijkgericht, zodat je jouw carrière of rol binnen de organisatie direct naar een hoger niveau kunt tillen. Met verschillende opdrachten en voorbeeldcases doen deelnemers de kennis en skills op die ze nodig hebben. En wie die het beste beeld van de praktijk kunnen geven, dat zijn de IT-professionals zelf. Zo ook de IT-consultants van Magnus, die regelmatig trainingen geven bij Computrain. 

Het IT-consultancy bedrijf Magnus helpt organisaties met de vormgeving van hun digitale transformatie. De specialismen van het bedrijf zijn opgedeeld in verschillende kleuren die staan voor het specifieke vakgebied in de IT. Magnus Red staat voor complexe advies- en veranderingstrajecten en Magnus Blue voor innovatieve Analytics- en SAP-projecten. Zo richt Magnus Green zich op digitale transformatie; een vakgebied dat steeds belangrijker wordt. Deze consultants digitaliseren moeizame processen en implementeren nieuwe technologieën om waardevolle oplossingen te bieden voor organisaties. De kennis en skills die zij in de praktijk brengen, delen zij via diverse Computrain-trainingen.

Daarnaast geven de consultants van Magnus diverse Computrain-webinars, waarin geïnteresseerden kennismaken met een IT-vakgebied. In april vond het eerste Low-code webinar van Computrain plaats. Tijdens dit webinar, gegeven door Magnus-consultant Milan Meijer, kon je de basics van Low Code-application development en het Low-code platform Mendix leren kennen.

"Ik vind het heel leuk om voor Computrain trainingen en webinars te geven en mijn praktijkervaring in te zetten om anderen kennis te laten maken met het vak. Met concrete voorbeelden uit de praktijk krijgen deelnemers een goed beeld van wat het vakgebied kan betekenen voor hun organisatie en hoe zij de theorie direct kunnen toepassen."- Milan Meijer, Magnus Green-consultant.

Het Apps bouwen met Mendix-webinar op 17 september

Op 17 september kun je ons tweede Low-code webinar, Apps bouwen met Mendix, volgen. Magnus-consultant Daan van der Ham vertelt je hoe je complexere vraagstukken oplost en welke best practices je kunt toepassen binnen Mendix. Daan: "Werken met Mendix raad ik elke developer aan. Het platform is quick to market en snel te leren. Je hebt geen vijf jaar developmentervaring nodig om ermee te kunnen werken. Tijdens dit webinar gaan we meer de diepte in. Je ontdekt wat de krachten van Mendix zijn en hoe je het platform optimaal gebruikt."

Wil jij de ins en outs van Mendix ontdekken? Meld je aan voor ons Apps bouwen met Mendix-webinar op 17 september of bekijk ons Mendix-trainingsaanbod.

Wellicht ook interessant