Nu in UPDATE: “Mijn angst voor het onbekende is weg”

In haar nieuwe functie moest Brenda de Graaf met Microsoft Office aan de slag. “Office was voor mij abracadabra. Ik heb daarom bij Computrain zes verschillende trainingen gevolgd om het hele Office-pakket onder de knie te krijgen”, vertelt Brenda. Een van de trainingen die zij volgde was Wegwijs op de Computer. Je leest er meer over in de nieuwste editie van ons magazine UPDATE.

Brenda: “Wegwijs op de Computer is een goede basistraining. Ik weet nu waar ik wat kan vinden en hoe ik alles op de rit krijg. Mijn angst voor het onbekende is weg. En als ik ooit besluit weer te gaan solliciteren, is het fijn dit papiertje op zak te hebben.”

“Gemotiveerde docenten”

“Mijn docent tijdens Wegwijs op de Computer was heel fijn. Hij had heel veel geduld en nam de tijd voor vragen. Hij verplaatste zich in alle mensen in mijn groep. Ook de docenten van mijn andere trainingen waren super gemotiveerd.”

“Heel erg goed verzorgd”

“De leslocaties van Computrain zijn altijd prima en alles is heel erg goed verzorgd. Ik heb een zeer positief gevoel aan mijn trainingen overgehouden. Computrain komt heel professioneel over.”

Hoeveel weet jij van Microsoft Office?

Ook beter en sneller met Microsoft Office leren werken, maar weet je niet welke cursus bij jou past? Ontdek jouw kennisniveau binnen 2 minuten met de gratis Office-keuzetest. Aan het eind van de test krijg je een vrijblijvend cursusadvies en gratis lesmateriaal.

Lees het hele artikel en meer in onze nieuwe editie van magazine UPDATE.

Elke maand IT-nieuws in je mailbox? En 4 keer per jaar ons magazine in je bus krijgen? Laat hier je gegevens achter

Wellicht ook interessant