Lesgeven in de virtual classrooms en stapsgewijs ook weer klassikaal

In ieder geval tot 1 september blijft Computrain lesgeven in de virtual classroom. Wel zullen we vanaf eind juni weer stapsgewijs gaan beginnen met klassikaal lesgeven. Dit zullen maar een beperkt aantal trainingen zijn in kleine klassen, vanwege de 1,5 meter afstand. De virtual classrooms gaan dus  gewoon door. Na een snelle schakeling naar virtueel lesgeven in maart bleek als snel dat de virtuele lessen geen beperkingen, maar juist voordelen met zich meebrengen. Zo maakt de reistijd plaats voor extra verdieping, oefeningen en examens.

Het succes van de virtual classroom

Computrain was niet onbekend met virtueel lesgeven. Al jarenlang worden diverse trainingen via de virtual classroom verzorgd, omdat deelnemers regelmatig op een (te) grote afstand zaten. Ook zijn virtuele lessen gemakkelijk te combineren met een baan of andere studie. Digitaal materiaal, zoals digitale opleidingsmaterialen, video’s, praktijklabs, oefenexamens en online examens, zijn in de IT-wereld goed toepasbaar. In deze crisistijd bleek al snel: het onderwijs van Computrain is flexibel en online net zo goed te volgen. Zo brengt de virtuele periode tevens voordelen met zich mee: als er bijvoorbeeld te weinig aanmeldingen voor een training zijn, behoort de virtuele variant tot de mogelijkheden.

Aanmelden voor een opleiding of training

Wil je een training of opleiding bij Computrain volgen? Liever klassikaal dan in de virtual classroom? We starten weer langzaam met klassikale trainingen. Informeer naar de (klassikale) mogelijkheden.
 
Heb je vragen? Onze studieadviseurs staan voor je klaar en denken graag met je mee over een training die bij jou past. Je kunt ons bereiken door te bellen naar telefoonnummer 030 – 2 348 500, door ons te whatsappen op 06 101 632 89 of door te mailen naar info@computrain.nl.

Wellicht ook interessant