Leer de basics en waarde van verschillende IT-vakgebieden met onze webinar-playlist!

Binnen de IT raak je nooit uitgeleerd; je kunt je altijd blijven ontwikkelen binnen je huidige rol of een nieuwe weg in slaan. En ook mensen die geen IT-functie hebben, krijgen steeds meer met digitale ontwikkelingen te maken. Computrain heeft verschillende webinars georganiseerd die deelnemers een kijkje in de keuken geven van verschillende IT-specialisaties en -programma’s. Wil jij binnen no-time de basics van meerdere IT-gebieden tot je nemen? Check onze webinar-playlist! In deze webinars geven experts aan de hand van verschillende cases jou een helder beeld van bijvoorbeeld Azure, Microsoft Teams of cybersecurity. Je ontdekt de ins en outs van het vak en wat een Computrain-training voor jou en jouw organisatie kan betekenen. 

Bekijk de webinar-playlist van Computrain

Welke webinars kun je zoal volgen?

Van Mendix en cybersecurity tot data science en Twitter bitcoin scam. En van thuiswerken als een pro tot Red Hat. Je doet in sneltreinvaart waardevolle kennis op: de webinars duren 40 tot 60 minuten. Sommige webinars hebben een vervolg voor meer verdieping van het complexe vak. Een greep uit ons webinar-aanbod: 

Webinar Cybersecurity

Veiligheid is belangrijker dan ooit! Vooral nu we massaal thuiswerken. Hoe zorg je ervoor dat hackers geen kans maken? Door ze altijd voor te zijn! Een veilige Cloud-omgeving is een must voor elke organisatie. Zo bescherm jij jouw data en voorkom je dat persoonsgegevens van klanten op straat komen te liggen. Docent Jan Dolphijn geeft in twee webinars een helder beeld van het vak aan de hand van twee grote hack cases. Zo ontdek je hoe deze hacks procesmatig zijn aangepakt, hoe de aanvallen voorkomen hadden kunnen worden en wat we hier voor de toekomst van kunnen leren. 

Webinar Red Hat

Kennismaken met het softwareplatform Red Hat? Tijdens dit Engelstalige webinar vertelt Rik Megens van Red Hat alles over het softwareplatform. Je ontdekt wat je met Containers, Docker en Kubernetes kunt en hoe deze samenkomen in het softwareplatform Red Hat OpenShift. Het platform wordt uitgebreid gedemonstreerd, waardoor jij een helder beeld krijgt van hoe je in de praktijk met Red Hat te werk kan gaan. Wil ja na afloop van de training meer leren over het platform? Tijdens het webinar krijg je uitgebreide informatie over de trainingen waarmee je de kennis en skills opdoet die je nodig hebt om OpenShift Container platform-expert te worden.

Webinar Low-code

Wil jij in een hoog tempo businessapplicaties kunnen opleveren? Low Code-applicationplatforms zoals Mendix bieden hier uitkomst. In ons webinar ‘Low-code met Mendix’ maak je kennis met het Mendix-platform en leer je de basics van Low Code-application development.

Wil je daarna je verder verdiepen in Mendix? Tijdens het tweede webinar ‘Apps ontwikkelen met Mendix’ vertelt een doorgewinterde consultant hoe je complexere vraagstukken oplost en welke best practices je kunt toepassen binnen Mendix.

Wellicht ook interessant