Functioneel Beheer

Als functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor de informatiesystemen binnen een organisatie. Hierbij zorg je dat de informatievoorzien aansluit...

Lees meer..

Als functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor de informatiesystemen binnen een organisatie. Hierbij zorg je dat de informatievoorzien aansluit en blijft aansluiten op de informatiebehoeften vanuit de verschillende bedrijfsonderdelen. Het vakgebied functioneel beheer staat niet stil en daarom is het belangrijk dat je als functioneel beheerder op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen....

Lees meer..

Als functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor de informatiesystemen binnen een organisatie. Hierbij zorg je dat de informatievoorzien aansluit en blijft aansluiten op de informatiebehoeften vanuit de verschillende bedrijfsonderdelen. Het vakgebied functioneel beheer staat niet stil en daarom is het belangrijk dat je als functioneel beheerder op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. In ons aanbod vind je trainingen, cursussen en opleidingen terug die je hierbij kunnen helpen. Deze worden stuk voor stuk verzorgd door ervaren docenten uit de praktijk, zoals Daniël E. Brouwer die...

Lees meer..

Functioneel Beheer: 8 trainingen of opleidingen

Klassikaal (1) Dit is een leervorm waarbij je tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna je deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

HBO Bacheloropleiding (2) De HBO Bacheloropleidingen duren 4 jaar en worden verzorgd door NCOI. Naast de klassikale bijeenkomsten maak je op jouw eigen werkplek of op een tijdelijke stageplek een aantal praktijkopdrachten. Je rondt de opleiding af met het schrijven van een eindscriptie waarna je de titel Bachelor achter jouw naam mag voeren.

HBO-programma (2) De HBO-programma’s bestaan uit 1 tot 4 modules en duren 3 maanden tot 1 jaar. Bij HBO-programma's van 3 of 4 modules werk je aan een eindopdracht. Met het diploma van een HBO-programma kun je versneld doorstuderen naar een Bachelorgetuigschrift bij Hogeschool NCOI.

Trainingen (2) Tijdens onze trainingen wordt u in een korte tijd klaargestoomd om te werken bet programma’s binnen de IT. Tijdens deze trainingen krijgt u klassikale theorie aangeboden van een trainer. Na deze klassikale theorie brengt u deze theorie in de praktijk middels opdrachten op een PC. De verhouding tussen theorie en praktijk is 50/50.

Andere bekeken ook

1 Vakopleiding Functioneel Beheer

€ 2.725,00
Klassikaal
5 dagen

2 Functioneel Beheer

€ 2.195,00
Trainingen
4 dagen

3 HBO Functioneel Beheerder

€ 4.285,00
HBO-programma
12 maanden

4 Functioneel Beheerder met BiSL®

€ 2.390,00
Trainingen
5 maanden

5 HBO Leergang Functioneel Beheer

€ 6.565,00
HBO-programma
24 maanden
Bekijk alle Functioneel Beheer opleidingen

Als functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor de informatiesystemen binnen een organisatie. Hierbij zorg je dat de informatievoorzien aansluit en blijft aansluiten op de informatiebehoeften vanuit de verschillende bedrijfsonderdelen. Het vakgebied functioneel beheer staat niet stil en daarom is het belangrijk dat je als functioneel beheerder op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. In ons aanbod vind je trainingen, cursussen en opleidingen terug die je hierbij kunnen helpen. Deze worden stuk voor stuk verzorgd door ervaren docenten uit de praktijk, zoals Daniël E. Brouwer die onze Vakopleiding Functioneel Beheer verzorgt.