Algemeen

Algemeen

Certificeringen

Behaal jouw IT-certificering bij Computrain

De rol van IT neemt explosief toe en business­doelstellingen zijn in toenemende mate afhankelijk van IT. De kennis die nodig is voor het opzetten en onderhouden van systemen is zeer specialistisch. Alleen aan de hand van een certificering kan men echt goed bepalen wie de juiste verantwoordelijkheden kan dragen. Computrain gelooft dan ook sterk in het belang van certificeren. We zien dat het hierbij niet alleen meer gaat om de theorie, maar ook om vaardigheden en vakbekwaamheid. Er vindt een verschuiving plaats van productcertificering naar profielcertificering.

Certificeren sterk in opkomst

Certificering is een onmisbaar onderdeel van een serieuze opleiding. Een eindtest of examen zorgt tijdens een opleidingstraject namelijk niet alleen voor het bewijs van kennis en vaardigheden. Het zorgt ook voor het meetbaar maken van de effectiviteit van de opleidingen, het verhogen van de participatie tijdens de opleiding en het zichtbaar maken van voortgang. Computrain ziet dat deze voordelen ervoor zorgen dat certificeren sterk in opkomst is.

Certificeren bij Computrain

Onze trainingen en opleidingsprogramma’s sluiten aan op de meest actuele en waardevolle marktcertificeringen. Daarnaast is het bij ­Computrain mogelijk om de certificeringen in de markt te combineren met een HBO- of MBO-diploma. Zo laat je nog beter jouw waarde zien.

We helpen niet alleen bij een goede voorbereiding op het examen, Computrain maakt het ook makkelijker om examen te doen. We doen dit doordat we het aantal examenlocaties hebben uitgebreid en de openingstijden hebben verruimd. Zo is het bij Computrain ook mogelijk om op zaterdag of in de avonduren examen te doen.

Certificeringsprogramma voor branche-erkende ­certificering

Met een certificeringsprogramma van ­Computrain bieden we jou een totaalprogramma dat opleidt tot een branche-erkende certificering. Het programma bestaat uit efficiënt gebundelde trainingen en een of meerdere examens. Naast de gebruikelijke begeleiding tijdens de trainingen beschikt de deelnemer ­gedurende het gehele certificeringsprogramma over een persoonlijke portfoliobegeleider. Deze specialist heeft een adviserende rol, beantwoordt vragen en begeleidt bij de voortgang.

Tussen de geplande trainingen door worden lesstof en onderwerpen herhaald met behulp van e-Learning. Ook kunnen met de daarbij horende online labs verschillende scenario’s nog eens geoefend worden. Een ander essentieel onderdeel van het certificeringsprogramma zijn de ­oefenexamens. Hierdoor weet de deelnemer wat hem te wachten staat bij het examen. Na deze oefenperiode wordt het officiële examen gemaakt.

Een certificeringsprogramma staat dus ­midden in de praktijk en biedt een maximale voorbereiding met gegarandeerd succes!

Microsoft certificeringsprogramma's bij Computrain

Het Microsoft certificeringsprogramma bestaat uit een bundel met trainingen die opleiden tot een bepaald certificeringsniveau. Als Microsoft Gold Learning Partner heeft Computrain een compleet aanbod certificeringsprogramma's.

Bekijk alle Microsoft trainingen hier

Bekijk alle Microsoft role-based certificeringen hier

ITIL Certificeringen bij Computrain

AXELOS heeft een aantal certificeringen ontwikkeld voor professionals die hun kennis en vaardigheden met betrekking tot het ITIL-framework voor servicemanagement officeel vast willen laten leggen. Wij zijn door AXELOS geaccrediteerd om de bijbehorende trainingen te mogen verzorgen.

Bekijk alle ITIL trainingen hier

Bekijk alle ITIL certificeringen hier

Red Hat certificeringsprogramma's bij Computrain

Red Hat heeft een aantal certificeringen ontwikkeld voor professionals die hun kennis en vaardigheden met betrekking tot Red Hat Enterprise Linux (RHEL) officeel vast willen laten leggen. Als Red Hat Advanced Training Partner kun je de bijbehorende trainingen bij ons volgen.

Bekijk alle Red Hat trainingen hier

Bekijk alle Red Hat certificeringen hier