Training RHCE Certification Lab (RH299)

Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

4 dagen

Vakgebieden:

Red Hat

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenKostenoverzicht aanvragenDirect inschrijven

Deskundig en persoonlijk trainingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een opleidingsadvies aan
Algemeen

In deze compacte en intensieve training wordt u optimaal voorbereid op het RHCSA- en RHCE-examen. Computrain werkt uitsluitend met professionele, gecertificeerde Red Hat Linux-trainers, zodat u verzekerd bent van de best mogelijke voorbereiding op uw examen.

Red Hat Certified Training Partner

Computrain is Red Hat Certified Training Partner. U bent dan ook verzekerd van uitstekende kwaliteit en professionele dienstverlening.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor ervaren senior systeembeheerders met minimaal 3 jaar Linux-praktijkervaring en ervaren Solaris-systeembeheerders met een succesvol afgeronde training Red Hat Enterprise Linux for Solaris Administrators (RH290). Heeft u een training RHCSA Rapid Track Course (RH199) gevolgd, dan adviseren wij u in plaats van deze training de training Red Hat System Administration III (RH254) te volgen.

Voorkennis

Voor deze training is een met succes afgeronde training Red Hat System Administration I en Red Hat System Administration II vereist. Ook moet u beschikken over vaardigheden op het niveau van RHCT/RHCSA. Twijfelt u of u over het vereiste niveau beschikt, dan kunt u de online test op redhat.com/explore/pre-assessment afleggen.

Aanpak van de training

Onder begeleiding van zeer ervaren Red Hat Linux-trainers wordt u optimaal voorbereid op de RHCSA- en RHCE-examens. In deze klassikale training worden de trainingen RHCSA Fast Track Course (RH199) en Red Hat System Administration III (RH254) gecombineerd. De stof van beide trainingen (in totaal 8 dagen) wordt in deze training gecomprimeerd tot 4 dagen. Aan het einde van deze training bent u uitstekend voorbereid op de examens RHCSA en RHCE.

Studiemateriaal

Tijdens deze training wordt gebruikgemaakt van officieel, Engelstalig Red Hat-studiemateriaal. Tevens beschikt u over een moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft en aanvullende informatie. Daarnaast kunt u makkelijk communiceren met de overige deelnemers.Inhoud

Inhoud

In deze boeiende training wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

  • Package Management
  • Network Management
  • Storage Management
  • Account and Authentication Management
  • Installation, Kickstart, and Virtualization
  • SELinux and Firewall Management
  • Web Service
  • Email Service
  • Network File-Sharing Services

Examen en certificaat

Na het volgen van deze training krijgt u van Computrain het certificaat ‘RHCE Certification Lab’. Daarnaast bent u uitstekend voorbereid voor de examens RHCSA en RHCE. U kunt zich apart inschrijven voor deze examens. Kijk op Examens voor meer informatie.

Planning

4 dagen, de eerste trainingsdag van 10.00 uur tot 17.30 uur. De overige trainingsdagen van 9.00 uur tot 
17.30 uur.

Wilt u Incompanyopleidingen afnemen? Neem dan contact met ons op.

RHCE Rapid Track Course (RH299)

Maandag 12 februari 2018

Variant: Dag Locatie: Nieuwegein

Maandag 26 februari 2018

Variant: Dag Locatie: Amsterdam

Maandag 12 maart 2018

Variant: Dag Locatie: Amsterdam

Maandag 4 juni 2018

Variant: Dag Locatie: Amsterdam
Kosten

Kosten

Trainingskosten € 2322,00
Trainingsmateriaal € 200,00
Locatiekosten € 118,00
Arrangementen (Food & Beverage) € 100,00
Totaalprijs (exclusief BTW) € 2740,00

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

RHCE Certification Lab (RH299)

Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

4 dagen

Vakgebieden:

Red Hat

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenDirect inschrijven

Advies nodig?

Vraag nu gratis UPDATE aan

Ik wil UPDATE aanvragen
Terug naar boven

Onze website maakt gebruik van cookies.