Container trainingen bij Computrain

Wil jij ontdekken wat de mogelijkheden zijn van Kubernetes en wil je het officiële certificaat behalen? Bekijk dan snel met welke trainingen van onze partner Fullstaq dit mogelijk is. Fullstaq is officieel Kubernetes Trainer Partner van de Cloud Native Computing Foundation (CNCF).

Kubernetes for Administrators

Tijdens deze training word je voorbereid op het officiële examen Certified Kubernetes Administrator (CKA). Je leert wat containers zijn en wat de voordelen van containers zijn. Je krijgt een overzicht van de open source tool Docker. Je leert daarnaast hoe je deze tool gebruikt en hoe Operations en Development hierin samenwerkt (DevOps). Je doorloopt het gehele proces van het installeren van het Kubernetes-cluster tot aan het beschikbaar stellen van implementaties. Ook worden er onderwerpen behandeld als netwerkconfiguratie en upgrades.

Kubernetes for Developers

Deze training bereidt je voor op het officiële examen Certified Kubernetes Application Developer (CKAD). De training behandelt onderwerpen als deployment strategieën, configuratie, Pods, Services en Ingress. Om er maar een paar te noemen. Door middel van hands-on workshops, laten we je applicaties containeriseren en deployen naar een Kubernetes cluster en deze iteratief verbeteren. Onze trainers zetten je aan het werk! En als je toch bezig bent, neem dan een kijkje in hun keuken: zij zijn echte experts en delen graag hun praktijkervaringen.

Voor meer informatie neem contact op met bkortenoeven@computrain.nl.