Requirements trainingen en cursussen

Kies één van de programma's

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Requirement Engineering trainingen

Computrain biedt IREB requirements-trainingen aan voor requirement engineers, business analisten, informatie-analisten en functioneel ontwerpers. De International Requirements Engineering Board (IREB) richt zich op professionalisering van het requirement engineering-vakgebied door richtlijnen op te stellen voor accreditatie, certificering en examinering. Bij Requirement Engineering (RE) gaat het om het proces van ontwerp, documentatie, beheer en validatie van requirements voor softwaresystemen en –principes.

Aan de slag met IREB Foundation of Advanced

Kies voor een IREB Foundation-training wanneer u de basisprincipes onder de knie wilt krijgen en u wilt toeleggen op het beschrijven, documenteren, verzamelen en beheren van requirements. Met deze training bereidt u zich optimaal voor op het afsluitende examen.

In de training IREB Advanced Elicitation and Consolidation gaat u aan de slag met requirement bronnen, elicitation- en consolidatietechnieken en conflicttypen. Deze training kan ook interessant zijn voor kwaliteitsfunctionarissen en projectmanagers die verantwoordelijk zijn voor requirement management binnen hun organisatie.

Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren