Intensieve, praktijkgerichte cursussen voor beheerders

Werkt u als beheerder en wilt u zich verder professionaliseren? Dan zit u goed bij Computrain. In een cursus CompTIA leert u alles over het configureren, bouwen en onderhouden van computers, laptops en printers, netwerktechnologie en netwerktoepassingen, of de beveiliging van bedrijfsgegevens. In de cursussen RES Automation Manager en RES Workspace Manager leert u deze platformen te installeren, configureren en gebruiken. Computrain biedt daarnaast verschillende Oracle Database-cursussen aan waarin u leert werken met SQL.

Voor beginnende en ervaren gebruikers

Computrain biedt verschillende cursussen CompTIA aan: CompTIA A+, CompTIA Security+ en CompTIA Network+. In de cursus CompTIA A+ leert u bijvoorbeeld hoe u computers, laptops en printers kunt configureren, bouwen en onderhouden. De cursus CompTIA Security+ gaat in op de beveiliging van bedrijfsgegevens. In de cursus CompTIA Network+, ten slotte, wordt uitgebreid aandacht besteed aan de verschillende netwerken. Voor alle CompTIA-cursussen geldt dat ze een goede voorbereiding zijn op de externe CompTIA-examens.

Training RES voor de databasebeheerder

In de cursus RES Automation Manager Basic Course 2012 maakt u kennis met RES Automation Manager en leert u het product te installeren, te configureren en te gebruiken. De cursus RES Workspace Manager Basic Course 2012 is een goede kennismaking voor beheerders die RES Workspace Manager gaan gebruiken in een Microsoft Windows-omgeving. Beide cursussen bereiden u uitstekend voor op de externe RES-examens.

Diverse Oracle trainingen en cursussen bij Computrain

Computrain heeft verschillende cursussen waarin u leert werken met het databasemanagementsysteem Oracle Database 11g. Voor beginnende gebruikers zijn er de cursussen SQL-fundamenten deel I en deel II. In deel I leert u de basis van het communiceren met een Oracle-database door middel van SQL Developer. Deze basiskennis verdiept u vervolgens in deel II. Na het volgen van deze cursussen kunt u zelfstandig SQL statements schrijven.

Bent u verantwoordelijk voor het beheer van Oracle Database binnen uw organisatie? Dan zijn de vervolgcursussen Oracle Database 11g: Administration deel 1a en Administration deel 1b echt iets voor u. In Administration deel 1a krijgt u inzicht in de architectuur en concepten van Oracle Database 11g. In Administration deel 1b gaat u de diepte in en leert u onder meer te werken met constraints, locking, SQL*Loader en scripts.

Klassikaal of in het Expertisecentrum

De CompTIA-cursussen kunt u zowel klassikaal als in het Expertisecentrum volgen. In de klassikale variant volgt u de cursus op aaneengesloten dagen. De verhouding tussen theorie en praktijk is ongeveer 50/50. In het Expertisecentrum gaat u zelfstandig aan de slag met de lesstof. Voor vragen kunt u bij de gecertificeerde docent terecht. Het voordeel van een cursus in het Expertisecentrum is dat deze altijd doorgaat. Bekijk hieronder alle CompTIA-, RES- en Oracle Database-cursussen.

Advies nodig?

Update aanvragen

Ik wil Update ontvangen

Erkende kwaliteit

Terug naar boven

Onze website maakt gebruik van cookies.