Office Cursussen en Trainingen

Kies één van de programma's

Klassikaal (1)

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Volg een eindgebruikerscursus bij Computrain!

Computervaardigheden zijn tegenwoordig een must in elke organisatie. Merkt u dat uw kennis van Word of Excel nog wel eens tekortschiet? Of wilt u leren hoe u een dynamische presentatie kunt maken met Prezi? Ook als u bijvoorbeeld wilt leren foto’s te bewerken of animaties te maken, zit u goed bij Computrain. Wij bieden een breed aanbod Adobe Creative Suite-cursussen aan voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers.

Computrain: dé specialist in Microsoft Office-cursussen

Niet alleen voor een Adobe-cursus, maar ook voor een Microsoft Office-cursus bent u bij Computrain beslist aan het juiste adres. Wij zijn namelijk Microsoft Gold Learning Partner en we hebben veel ervaring met het verzorgen van Microsoft Office-gebruikerscursussen. Of u nu een losse cursus Word zoekt, of een combinatie van diverse Microsoft Office-pakketten, Computrain heeft een passend aanbod voor u.

Klassikale cursus of zelfstandig aan de slag

Een aantal cursussen is zowel klassikaal als in het Studiecentrum te volgen. Als u kiest voor de klassikale cursus, gaat u op een aantal achtereenvolgende dagen onder begeleiding van de docent met de stof aan de slag. De docent legt de theorie uit en u maakt vervolgens oefeningen achter de pc. In het Studiecentrum gaat u zelfstandig aan de slag met de stof en stelt u eventuele vragen aan de gecertificeerde trainer. Het voordeel van studeren in het Studiecentrum is dat u zelf kunt bepalen aan welke onderwerpen u aandacht wilt besteden en in welk tempo u door de stof heen gaat.

Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.