Microsoft Project-cursussen

Betere planningen maken? Je project slaagt zeker als je goed kunt werken met Microsoft Project. Je leert er alles over tijdens een cursus bij...

Lees meer...

Betere planningen maken? Je project slaagt zeker als je goed kunt werken met Microsoft Project. Je leert er alles over tijdens een cursus bij...

Lees meer...

Betere planningen maken? Je project slaagt zeker als je goed kunt werken met Microsoft Project. Je leert er alles over tijdens een cursus bij...

Lees meer...

Microsoft Project: 1 training of opleiding

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Studievorm/ leslocatie
Duur
Filters

Klassikaal (1)

Betere planningen maken? Je project slaagt zeker als je goed kunt werken met Microsoft Project. Je leert er alles over tijdens een cursus bij Computrain.

Voor wie is een cursus Microsoft Project geschikt?

Je hebt zeker iets aan een Project-cursus als projectmedewerker, projectcoördinator of projectleider. Je hebt er geen specifieke voorkennis voor nodig. Het is wel handig als je wat ervaring hebt met Microsoft Office en projectmatig werken.

Waarom een Project-cursus volgen?

Een goed begin is het halve werk. Begin je project dus met een goede planning in Microsoft Project. Dan heeft je project meer kans van slagen en heb jij minder stress. MS Project is de meestgebruikte tool bij het maken van planningen. Vooral als het gaat om het plannen van werkzaamheden, financiën of de inzet van middelen.

Microsoft Project is anders dan andere Office programma’s en tools. Er zijn bij dit programma namelijk allerlei berekeningen voorgeprogrammeerd. Tijdens een MS Project cursus leer je meer over die berekeningen en leren wij je optimaal met het programma werken.

Wat leer je tijdens een cursus MS Project?

We leren je onder andere meer over de menustructuur en eigenschappen van een planning in Microsoft Project. We vertellen je daarnaast hoe je taken invoert, verplaatst en verwijdert. En hoe je eigenschappen van taken aanpast. Je leert onder meer resources invoeren, met kosten werken en een planning vastleggen. En wist je dat je ook rapportages kunt maken met MS Project? Stroomlijn jouw projectbeheer, portfoliobeheer en resourcebeheer daarom met Microsoft Project.

Klassikaal: leer van een ervaren trainer en andere deelnemers

Tijdens een klassikale cursus MS Project leer je in 2 dagen van een ervaren trainer. Je krijgt veel voorbeelden uit de praktijk, van de trainer en je mededeelnemers. Aan de hand van een case leer je samen hoe je een projectplan opstelt, uitwerkt en onderhoudt.

Je oefent altijd met de nieuwste versie van Microsoft Project. Je mag zelf kiezen of je in het Nederlands of Engels aan de slag gaat. De cursus en het lesmateriaal voldoen bovendien altijd aan de kwaliteitseisen van Microsoft. Computrain is namelijk Microsoft Gold Learning Partner.

Maatwerkcursus voor jouw bedrijf 

Weet je al genoeg over Microsoft Project, maar wil je er nog meer uithalen? We kunnen ook een traject op maat voor je ontwikkelen. Een training voor jouw bedrijf of collega’s, over jouw project. Dat kan zelfs bij jou op locatie (incompany).

Meer weten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over jouw Microsoft Project-cursus.