Microsoft Office cursussen en trainingen

Kies één van de programma's

Klassikaal (33)

Studiecentrum (40)

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Microsoft Office cursus: Productiever en efficiënter werken

Computrain is Microsoft Gold Learning Partner en veruit de grootste Microsoft Trainingsorganisatie in Nederland. In de afgelopen jaren hebben duizenden gebruikers van kantoorautomatisering een Microsoft Office cursus of training gevolgd bij Computrain. Wij zijn niet voor niets de absolute specialist en de grootste opleider in het verzorgen van trainingen en cursussen zoals de cursus Excel, Word, PowerPoint, Access, Outlook of Microsoft Project. Na het volgen van deze trainingen en cursussen zijn gebruikers productiever en werken veel efficiënter. Een must voor iedere gebruiker!

Altijd een passende Microsoft Office cursus op het juiste niveau

Computrain biedt de Microsoft Office trainingen aan op diverse niveaus van basis, advanced tot expert. Daarnaast bieden wij de meeste Office cursussen aan in verschillende versies, zoals cursus Excel 2007 – 2010 of cursus Excel 2013 en maakt u zelf de keuze uit het Nederlandstalige of Engelstalige programma. Het studiemateriaal is zo ontwikkeld dat daarin zowel de Nederlandse als Engelse menuopdrachten verwerkt zijn. Er is dus altijd een training die past bij uw leerwensen en uw eigen niveau.

Microsoft Office Specialist (MOS)-certificeringen

In het bedrijfsleven is de certificering Microsoft Office Specialist de meest gebruikte tool die aantoont dat u over de vaardigheden beschikt die nodig zijn om Office-applicaties optimaal te gebruiken. De certificering is waardevol voor zowel werkgevers als werknemers.

Voor alle trainingen Microsoft Office Specialist geldt dat u voldoende voorkennis moet hebben. Om welke voorkennis het precies gaat, kunt u hieronder bij de trainingen zelf lezen. De trainingen beginnen met een zogenaamde pretest. Zo kunt u bepalen waar de hiaten in uw kennis zitten en kunt u hier gericht mee aan de slag. De trainingen worden afgesloten met een oefenexamen, zodat u weet of u klaar bent voor het echte examen. Zo werkt u heel gericht aan uw einddoel: het behalen van het officiële certificaat Microsoft Office Specialist van Microsoft. Lees meer over de voordelen van een MOS-certificering.

Klassikale training met persoonlijke begeleiding

De Microsoft Office cursussen van Computrain maken u en uw organisatie direct effectiever en efficiënter.  Na een assessment krijgt u een persoonlijk trainingsprogramma aangeboden op het gebied van Word, Excel, Powerpoint en/of Outlook, waarbij u begeleid wordt door een ervaren Microsoft Office Specialist (MOS). De trainingen volgt u klassikaal of in ons studiecentrum. Zo bieden wij u altijd een passende training, op het juiste niveau. Lees meer over het Office Performance Plan.

Advies nodig?

Update aanvragen

Ik wil Update ontvangen

Erkende kwaliteit

Terug naar boven

Onze website maakt gebruik van cookies.