Trainingen en cursussen Microsoft Excel Expert bij Computrain

Er zijn verschillende 1-daagse Excel Expert trainingen. Op de Excel Expert Formulieren en sjablonen training leert u formulieren en sjablonen maken en gegevens te beveiligen. Op de Excel Expert Analyse en Rapportage training leert u gegevens te analyseren met o.a. draaitabellen, databasefuncties en tenslotte gaat u ‘wat als’ analyses maken met de doelzoeker en de oplosser.

Expert trainingen: Leer Excel optimaal benutten

De Microsoft Excel Expert cursussen van Microsoft Gold Learning Partner Computrain zijn een logische volgende stap, als u de Excel Advanced trainingen heeft afgerond. Deze Expert cursussen zijn geschikt voor eindgebruikers met veel ervaring in Excel, die optimale efficiëntie in dagelijks gebruik willen bereiken. Door de afwisseling in theorie en praktijk leert u snel en praktijkgericht.

Een klassikale cursus óf zelfstudie in het studiecentrum

In de klassikale Excel cursussen legt een ervaren docent de onderwerpen uit en demonstreert de mogelijkheden. Daarna oefent u wat er uitgelegd is in speciaal op het onderwerp toegesneden oefeningen. Tijdens de klassikale cursussen is er ruimte om met de andere deelnemers ervaringen uit te wisselen.

In het studiecentrum gaat u zelfstandig en in eigen tempo aan de slag. Via e-learning modules kunt u precies die onderwerpen oefenen die nog onbekend zijn of die u minder beheerst. De begeleider in het studiecentrum heeft ervaring met de leermethode en kent Excel goed.

Met welke Excel -versie werkt u?

De Excel-cursussen worden aangeboden in: Excel 2003 met de bediening via menu's en werkbalken, en Excel 2007, Excel 2010 en Excel 2013 die uitsluitend het lint gebruiken. Het is soms niet voor iedereen duidelijk met welke versie gewerkt wordt en welke cursus daarom geschikt is. Computrain heeft de verschillen voor u op een rij gezet.

Advies nodig?

Vraag nu gratis UPDATE aan

Ik wil UPDATE aanvragen

Erkende kwaliteit

Terug naar boven

Onze website maakt gebruik van cookies.