Algemeen

Algemeen

Groepstrainingen

Zijn er meerdere deelnemers voor eenzelfde standaard opleiding of training binnen jouw organisatie? Of hebben jullie behoefte aan een trainingsprogramma dat specifiek op maat, naar jullie wensen, is vormgegeven? Dan is het goed om te weten dat wij jarenlange ervaring hebben met het verzorgen van InCompany en maatwerktrainingen. Op basis van een zorgvuldige analyse van het trainingsvraagstuk, gecombineerd met een uitgebreide intake met de deelnemers, zijn wij namelijk in staat om vervolgens zeer effectief te trainen en op te leiden.

Contact

InCompany

Bijna alle IT-opleidingen en trainingen uit ons aanbod kunnen specifiek voor jouw organisatie worden georganiseerd. Dit kan volledig flexibel op een datum en locatie naar wens. Indien jouw organisatie hier interesse in heeft, kun je bij de vrijblijvende offerteaanvraag de gewenste training, het aantal deelnemers en overige details aan ons doorgeven.

Maatwerk

Wanneer er behoefte is aan meer dan een standaardtraining uit ons aanbod, dan kunnen wij jouw organisatie ook een trainingsprogramma op maat aanbieden. Zo’n programma begint altijd met het verhelderen van de opleidingsvraag en het vertalen van deze vraag naar concrete en haalbare leerdoelstellingen. Vervolgens bepalen we in nauw overleg met jou de inhoud, vorm en werkwijze van de training. Tot slot maken we een plan om ervoor te zorgen dat jouw medewerkers het geleerde ook echt in de praktijk gaan toepassen.

Maatwerktrainingen zijn altijd toegesneden op de branche waarbinnen jouw organisatie opereert en de specifieke activiteiten die jouw medewerkers op dagelijkse basis uit moeten voeren. Je bepaalt zelf het tijdstip en de duur van de training. Deze kan zowel binnen jouw organisatie gegeven worden als in een van onze opleidingscentra.

InCompany- of Maatwerkofferte aanvragen

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van InCompany en/of maatwerk of wil je direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan vooral contact met ons op. Dit kan met behulp van de onderstaande knop.

Contact