Overzicht alle trainingen en cursussen Microsoft PowerPoint bij Computrain

Microsoft PowerPoint is de meest gebruikte toepassing voor het maken van presentaties. U maakt PPT-presentaties die een combinatie van tekst, afbeeldingen, diagrammen, grafieken, video’s, animaties etc. bevatten. Deze diavoorstellingen kunnen gepresenteerd worden via een scherm of beamer, afgedrukt als handouts en zelfs online gepubliceerd worden.

Kies een cursus PowerPoint Basis, Advanced of Expert 

De cursus Powerpoint Basis. Leer in deze 2-daagse training gebruik te maken van de opmaakmogelijkheden, diaovergangen, tabellen en tekenobjecten. Deze praktijkgerichte cursus bereid u optimaal voor om een aantrekkelijke PowerPointpresentatie te houden.

De cursus PowerPoint Advanced is de logische vervolgstap wanneer u Basis heeft afgerond. In deze praktijkgerichte 1-daagse cursus leert u te werken met interactieve voorstellingen, tijd- en actieinstellingen en aangepaste animaties.

De cursus PowerPoint Expert is de vervolgcursus wanneer u Advanced heeft afgerond. Leer sjablonen maken, thema's en diamodellen toepassen en ga dieper inop grafische bestandsformaten en de optimalisatie van audio en video voor uw presentatie.

Na afloop van iedere cursus ontvangt u een officieel certificaat.

Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.